Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 To feb 21, 2006 6:21 pm

malo predrago,za ta denar dobis kake pioner ali alpine .bojo sigurno bolj delal,za 10k dobis pa ze nove macaudio

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a To feb 21, 2006 6:39 pm

par let nazaj sm meu 13ke majestic,
super so delali :!: prve tri dni.

poglej še malo po kaki drugi robi ;)

Uporabniški avatar
DCsport
Nov uporabnik

Napisal/-a DCsport To feb 21, 2006 6:56 pm

Mene tudi zanima kakšne ovalce bi dal na polico. Neki sem gledal pioneerjeve za 18k za 330W(80W RMS). Radijo do pioneer 4×50W izhoda. Zanima me ali bi bilo to uredu akl je radijo prešvoh za take ovalce? Oz keri ovalci bi še prišli v poštev za omenjen radijo?

LP

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To feb 21, 2006 7:03 pm

v bistvu k gledate kok so močni zvočniki pa jih mislte prklopt sam na radio, bi mogl gledat, da majo čim manjšo moč.. radiji dajo tm okol 20 w rms vn, tako da.. drgač pa načeloma skor da ni važn ta podatek.. najbol je če jih nek slišš pa se pol odločš.. če že mislš ostat na ovalcih..

lp
Slika

Uporabniški avatar
VWGapo
Nov uporabnik

Napisal/-a VWGapo To feb 21, 2006 7:04 pm

Jest sem dal na zadnjo polico montiral pioneer-jeve dvosistemske ovalce, mislm da 60 RMS (280 max) in so bli vezani na 4x45 alpine, zdej pa na 4x50 pioneer-ja in je ful dobr špilal. Sam kaj ko hitr rata premal in je blo treba pol še woofer not dat :twisted:

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Sr feb 22, 2006 11:46 am

js sem zamenjal dvojne 3-sistemce pa sem se naposled odločil da jih ne kupujem več pa sem si raje kupil prednji sistem pa sem zdaj 100X bolj zadovoljen kot pa prej s 3-sistemci! zato tut vam priporočam enako!

LP

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr feb 22, 2006 12:11 pm

Se strinjam. Voznik itak sedi spredaj, une zadi pa nej glava od wooferja boli :D Tako nekako razmišljam jaz. Zato se pa noben noče vozt z mano... :cry: :twisted:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr feb 22, 2006 12:17 pm

Uglavnem: spredaj ločene dvosistemce in si zmagal-bolj kot z nekimi poceni ovalci, saj ima ovalni zvočnik vedno slabši zvok od okroglega (znotraj iste klase). Pejt poslušat u kako štacuno, da dobiš filing kaj je j**c pa mal manjši j**c.
Nebi pa se branil ovalcev od JBL-a(tahudi za 50k), samo se mi zdi nesmisel, ker ti to takoj sunejo, da ne omenjam da je potem nujen nakup še enega ojačevalca, ker imam zdaj 4-kanalca - monoblocki so pa kar dragi. Brez wooferja pa itak ni igre. Potem pa še soundproofing... Nanesejo stroški preveč... :roll:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov