Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

remote kabel

Napisal/-a lexuss Če mar 16, 2006 8:10 pm

prekletstvo in srh
no da opišem kupu sm pač ojačevauc , ni važn kater, in wufr. jezi me to da mi u navodilih tko mal na hojladri piše use skp, zdej pa nism zihr kko more bit zvezan
no zanima me zdej najprej pr avtoradiju, kam morm zvezat remote kabel? nato pr ojačevalcu, to zihr na remote na ojačevalcu sam useen mi lohk poveste.
namreč men noče delat poleg tega mam u autu že stikalo za vklop in izklop ne vem pa če dela
najrajš bi auto raztrelu sam me pa firbc matra zakva noče delat
plis help
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Če mar 16, 2006 8:19 pm

zvočnike priklopiš na ojačevalc
potegneš činč kable od ojačevalca na preout od radia
potegneš remote od ojačevalca na radijo - iso konektor(piše remote al pa napajanje antene)
potem potegneš štrom (ustrezna debelina kabla + varovalka čimbliži akkuja) do ojačevalca
potegneš maso od ojačevalca do karoserije, dobro očistš barvo in prišraufraš na karoserijo

pol pa pržgeš radio in se more tud ojačevalc
mogoče morš edin preout uklopt kje v menijih od radija
podpis

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Napisal/-a lexuss Če mar 16, 2006 8:29 pm

ja aha ja hmmm tm na radiju mam neki čš za kontrol remote pa še neki conn. antena sam na anteno sm probu sam nism tist cajt vidu, lučke pač, možno pa da morm res kej u meniju radija naštimat bom preveru sam pomoje ni to to, aja pa še kablčk štrli, to je ta tretji, iz radija vn k pa piše mute.
kokr sm te razumeu morm remote prklopt na enga od teh treh najverjetneje na remo. control(na tej kratki žici se nahaja neka gumjasta bunkica)
golf 3 vr6

andrazzupan
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a andrazzupan Če mar 16, 2006 9:34 pm

Remote kabel mora dobiti elektriko da se ojačevalec sploh prižge.
Torej najbolj pametnoje, da jo dobi takrat ko prižgeš avtoradio. Najenostavneje je da povežeš tisti belo-moder kabel ki pride iz radija na ojačevalec kjer piše remote. Če se ne motim tudi na kablu od AR piše remote.
Če pa tega kabla ne najdeš oz. ga nimaš pa lahko priklopiš tudi:
Avtoradijo ima dva kabla za signal
(enemu se reče memory drugemu pa ???, mislim pa da je eden rdeče eden pa zelene ali rumene barve)
odvisno od modela avtomobila.

No v glavnem lahko priklopiš remoote tudi na enega od teh kablov (vem da na memory sigurno ne, na unega drugega)

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Če mar 16, 2006 10:22 pm

tako kot so rekl remote na zivo na kateri pise remote.prvo pa lahk probas tudi plus kabel dat tam na remote na ojacevlcu da vidis ce sploh dela ojac.ker radio pa mas da vidmo ce mas rem sub.

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Napisal/-a lexuss Pe mar 17, 2006 5:38 pm

no dons so men u bofu rekl da nej kabl remote prklopm na kabl od antene bomo vidl č bo delal
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Napisal/-a lexuss So mar 18, 2006 11:08 am

no končno mi zadeva dela
use kar sm naredu je da sm povezu remote kabel na antena kabel na radiju in to je to
golf 3 vr6
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov