Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
MitoDdriver
Nov uporabnik

Kraj: okolica Kamnika

hyundai lantra - velikost zvočnikov, itd...

Napisal/-a MitoDdriver So avg 05, 2006 4:57 pm

Hey!

Mam lantro pa mam namen zamenjat sprednji sistem samo je problem ker nevem kakšna je velikost zvočnikov spredaj v vratih... Drug problem je da nevem kako tiste mrežice vzamem dol pa zamenjam zvočnike :? akustike razen radia v avto še nisem montiral tko da vas prosim za nasvete :) Zanima me tudi kje napeljati kable za tweete pa kam vtaknit kretnico... pa naslednji teden bom zamenjal sub in dokupil amp samo je precej bedno ker avto nima izoliranega kufra in je zunaj precej podobno kot da bi zbijal po kanti za smeti :D :oops: obstaja kakšna izolacija ki ne bi bila za večno zalimana gor :?:
tenx za vse nasvete
LP

lost1
Novinec

Napisal/-a lost1 So avg 05, 2006 7:09 pm

Bos kupoval novo ali rabljeno?

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 So avg 05, 2006 7:14 pm

spredaj pašejo 13cm zvočniki. mrežice se vzamejo dol tako, da moreš prvo dati dol tapeto. kam boš dal tweetejre? kretnico sem jaz mel v predalu na vratih.

lp robi

Uporabniški avatar
MitoDdriver
Nov uporabnik

Napisal/-a MitoDdriver Ne avg 06, 2006 1:54 pm

robertos_664 je napisal/-a:spredaj pašejo 13cm zvočniki. mrežice se vzamejo dol tako, da moreš prvo dati dol tapeto. kam boš dal tweetejre? kretnico sem jaz mel v predalu na vratih.

lp robi

samo 13cm?? kriza... a mogoče obstaja kakšna možnost da bi dal vmes distančnike pa vsaj 16ke? tweeterje sm slišu da je dobr če bi dal tja gor nad vrati oz. pri pasu ker se visoki toni drugače oddajajo kot srednji in nizki... vrjetno bo kriza vse to napeljat... :?
LP

Uporabniški avatar
MitoDdriver
Nov uporabnik

Napisal/-a MitoDdriver Ne avg 06, 2006 1:57 pm

lost1 je napisal/-a:Bos kupoval novo ali rabljeno?

novo ker rabljene nism zasledil... amp sl a-1500, sub pa blaupunkt vpw300... za sprednji sistem bo pa treba še malo pogledat... rainbow mi je frend priporoču...
LP

Uporabniški avatar
MitoDdriver
Nov uporabnik

Napisal/-a MitoDdriver Ne avg 06, 2006 1:57 pm

lost1 je napisal/-a:Bos kupoval novo ali rabljeno?

novo ker rabljene nism zasledil... amp sl a-1500, sub pa blaupunkt vpw300... za sprednji sistem bo pa treba še malo pogledat... rainbow mi je frend priporoču...
LP
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov