s3-freaK je napisal/-a:V audiu A3 2.0 FSI (150), sem izkljucil nakup avtoradia (original ki ga dobim zraven avta). V avto sem dodal kot dodatno opremo BOSE Soundsytem in zanima me naslednje: Ali bo karkoli narobe, oz. ali bo zvok pomankljiv ce namesto serijskega audi radia vstavim npr. pioneerja, ki bi deloval z sistemom BOSE.
Hvala
s3-freaK je napisal/-a:V audiu A3 2.0 FSI (150), sem izkljucil nakup avtoradia (original ki ga dobim zraven avta). V avto sem dodal kot dodatno opremo BOSE Soundsytem in zanima me naslednje: Ali bo karkoli narobe, oz. ali bo zvok pomankljiv ce namesto serijskega audi radia vstavim npr. pioneerja, ki bi deloval z sistemom BOSE.
Hvala
sport je napisal/-a:Brez veze ti je uzet original radijo, ko pa za polovico cene
dobiš isto dobrega ali celo boljšega (po funkcijah).
Bose sistem pa preprosto priključiš na kerikoli radijo.
L.P.
kljukec je napisal/-a:sport je napisal/-a:Brez veze ti je uzet original radijo, ko pa za polovico cene
L.P.
od kdaj pa lohgka kupš bose system brez radia?
to je vsaj ponavad nadgradja osnovnega radia- pa če menaš radio- pa hočš funkcije na volanu, izpis na armaturki...- vse to se dodatno plača- in se pol kr nabere
lp
sport je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:sport je napisal/-a:Brez veze ti je uzet original radijo, ko pa za polovico cene
L.P.
od kdaj pa lohgka kupš bose system brez radia?
to je vsaj ponavad nadgradja osnovnega radia- pa če menaš radio- pa hočš funkcije na volanu, izpis na armaturki...- vse to se dodatno plača- in se pol kr nabere
lp
Če je že napisu da bi mel zvočnike bose brez stock radija, in sem mu samo odgovoril
da se da bose priklopit na kerkoli radijo z preouti.
L.P.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov