Kolaga ma laguno 2000 letnik pa ma not original avtoradio pa obvolanksi joystik za spreminjanje glasnosti ipd. Zdej ga pa zanima, če on kup nov avtoradio, a bo lahko gor prkluču joystik za spreminjanje glasnosti, k je kao slišof d se tu ne da in da je un joystik pol neuporaben. pa ga zanima kaj nardit.
Imel sem Megana letnik 1996. Vanj sem vgradil avtoradio Sony (modela se ne spomnim, je pa bil kasetar iz leta 1997), ki je imel priključek za originalno daljinsko komandno ročico od Sonya (ta je takrat izgledala kot joystick s celim kupom gumbkov). Za tega Sonya (in ostale, ki so imeli serijsko priključek za daljinsko komando) se je dalo pri prodajalcih Renault dobiti adapter, s katerim si povezal originalno Renaultovo obvolansko komandno ročico z radiem. Ta adapter pa je bil precej drag, tako da sem jaz opustil to idejo.
Sosed je imel enako situacijo na laguni, letnik 1998. Kupil pa je Blaupunktov radio. Adapter zanj pa je bil nekje vmes med 10 in 15k. Vendar pa ne prikazuje ničesar na lcd-ju na vrhu osrednje konzole, zaj pa nevem če je vzel pravi adapter, saj obstajata dve verziji - za lagune brez in za tiste z lcd displejem na osrednji konzoli. Nima pa funkcije pavze - ko na ročki stisneš vol+ in vol- tipki naenkrat.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!