Avdiofili, raj za vas...

stigma
Novinec

Kraj: lj

ozvočenje za rover 214 takratek model?

Napisal/-a stigma Pe sep 15, 2006 3:13 pm

jo mone mene neki zanima zdej 8) mam rover 214 kratek model http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=996911#!!! in me zanima kaj se kej splaca uzet napr tubo al wofer da bi montiral odzadi v gepek po domace recen da bi mal pokal sm prevec pa spet ne da mi ne pomece vn sajb kot bom prilozil nasljedni navedeci link bi prosu ce mi lhk poveste kva se bi splacal monterat gor tubo ali wofer in do koliko w in rms ce me zastopte in kak avto radijo ze va naprej se zahvaljuem za navedece odgovore!!!! Tukaj je tudi prilozeni link od jecevavca aja pa se kok si bi splacal fuknt kesa not v to sranje!!!
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=

LP stigma :D :D :D

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Kraj: blizu ceste

Napisal/-a McFly Pe sep 15, 2006 3:32 pm

Oprosti, ampak lahko bi se vsaj toliko potrudil, da če vprašaš za pomoč, vprašaš na kakšen drugi način...ker ta jo mone pa fuknt noter keša bodejo v oči :?
mess with the best, die like the rest
luks lajk it kut flay

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Re: ozvočenje za rover 214 takratek model?

Napisal/-a Pollo Pe sep 15, 2006 5:02 pm

stigma je napisal/-a:jo mone mene neki zanima zdej 8) mam rover 214 kratek model http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=996911#!!! in me zanima kaj se kej splaca uzet napr tubo al wofer da bi montiral odzadi v gepek po domace recen da bi mal pokal sm prevec pa spet ne da mi ne pomece vn sajb kot bom prilozil nasljedni navedeci link bi prosu ce mi lhk poveste kva se bi splacal monterat gor tubo ali wofer in do koliko w in rms ce me zastopte in kak avto radijo ze va naprej se zahvaljuem za navedece odgovore!!!! Tukaj je tudi prilozeni link od jecevavca aja pa se kok si bi splacal fuknt kesa not v to sranje!!!
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=

LP stigma :D :D :D

:roll: dj nauč se že pisat!!

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe sep 15, 2006 5:09 pm

ce bi jst vedu kva si ti napisau pa kva si ti prasau,poj bi blo dobr.mjbi bi lah ti se svetoval kaj

stigma
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a stigma Pe sep 15, 2006 5:38 pm

mah k uprasu sm kva se splaca rajs uzet tubo al wofer za tale avto kot sm ga gor navedu na linku pa jecevevc tud naveden na spodnem linku pa kok kej mocno da nebo prevec pa ker radijo se splca uzet k jest bi si to zrihtu rad mal za male pare tak da bi suval sm prevec pa spet ne!!!! lp STIGMA 8)

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Pe sep 15, 2006 5:52 pm

stigma je napisal/-a:mah k uprasu sm kva se splaca rajs uzet tubo al wofer za tale avto kot sm ga gor navedu na linku pa jecevevc tud naveden na spodnem linku pa kok kej mocno da nebo prevec pa ker radijo se splca uzet k jest bi si to zrihtu rad mal za male pare tak da bi suval sm prevec pa spet ne!!!! lp STIGMA 8)

ka si s tem mislu?ojačevalc al ka?pišuka, djte se že eni navadet, če že pišete po forumih, da pišete tako da se lahko prebere,in zrawen tudi razume!!!
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Pe sep 15, 2006 6:27 pm

Brouky je napisal/-a:
stigma je napisal/-a:mah k uprasu sm kva se splaca rajs uzet tubo al wofer za tale avto kot sm ga gor navedu na linku pa jecevevc tud naveden na spodnem linku pa kok kej mocno da nebo prevec pa ker radijo se splca uzet k jest bi si to zrihtu rad mal za male pare tak da bi suval sm prevec pa spet ne!!!! lp STIGMA 8)

ka si s tem mislu?ojačevalc al ka?pišuka, djte se že eni navadet, če že pišete po forumih, da pišete tako da se lahko prebere,in zrawen tudi razume!!!

Mislim da 5 letnga froca al pa 10 letnga bol težko razumeš, al se motim.

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Pe sep 15, 2006 6:40 pm

ma dj, ti pomojem še govort ne znaš kaj šele pisat :lol:

jecevevc :har
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor Pe sep 15, 2006 7:30 pm

Skrajno neokusno, pravi zmazek je to, kaj takega res težko vidiš

JECEVEVC????

Človek dobi vtis, da ta, ki je to pisal, ne zna niti do pet preštet, poleg tega pa bi sklepal, da je še pošteno jezen na svoj avto. Srčnu upam, da mu nihče ne bo odgovarjal. Aja, saj ga v bistvu nihče ne razume.
Predlagam, da se tema zaklene in se pusti kot zgled, kako se NE piše po forumih.
Slika

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Pe sep 15, 2006 7:37 pm

Sigor je napisal/-a:Skrajno neokusno, pravi zmazek je to, kaj takega res težko vidiš

JECEVEVC????

Človek dobi vtis, da ta, ki je to pisal, ne zna niti do pet preštet, poleg tega pa bi sklepal, da je še pošteno jezen na svoj avto. Srčnu upam, da mu nihče ne bo odgovarjal. Aja, saj ga v bistvu nihče ne razume.
Predlagam, da se tema zaklene in se pusti kot zgled, kako se NE piše po forumih.

Ma sj je blo že nikoli njegovih tem zaklenjenih, sam ga nč ne izuči. Ban pa bo, ni druge rešitve, al pa da se mal v red spravi ded, ker takle iz samga sebe dela norce.

Uporabniški avatar
Lunatic
Nov uporabnik

Napisal/-a Lunatic Pe sep 15, 2006 10:45 pm

Sigor je napisal/-a:Skrajno neokusno, pravi zmazek je to, kaj takega res težko vidiš

Se strinjam z Sigorjem. Pa Stigma lahko bi čist normalno vprašal ne pa da moraš nekaj klet kot da je to sploh na forumu potrebno.

Lp B3N
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov