Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
oorosh
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Problem z avtoradiom KENWOOD KRC-378R

Napisal/-a oorosh Če okt 19, 2006 7:55 pm

S svojim prvim avtom (P 106) sem zraven dobil v naslovu omenjen avtoradio. Delal je BP, dokler nisem ene tri ure nazaj po nesreči pritisnil neko tipko (bog ve katero) in sedaj mi ne dela display. V navodilih (ok, sicer iz interneta, ker jih zraven ni bilo) tudi nisem našel nič uporabnega. Aja, reset tipka ne reši problema. Tako, da prosim svetujte kako popraviti/odpraviti napako. Radio je pa takle:

P.S. ali se mi splača kupiti cd vexler za 6 CDjev ali nov avtoradio z CD/MP3? Pa če kdo pozna kakšnega dobrega in ne preveč dragega avtoelektričarja, da bi mi to zvezal/zamenjal? Ker se sam ne spoznam ravno na to.

Hvala pa srečno vsem!

:o rosh
Priponke
DSC01421.JPG

Uporabniški avatar
Vaillante
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a Vaillante Če okt 19, 2006 8:53 pm

Zdravo!
Daj ga stakni iz napetosti oz. potegn radio vn in izšteki napajalne kable oz. iso konektor , pa pol nazaj prklop pa boš vidu če dela, če ne bo delal vrjetno ni kriva tipka k si jo prtisnu. kar se pa tiče vexlerja je pa tko pru te bo recimo rablen okol 10k recimo, pomoje se ti bol splača kupt mp3...

LP
Chevrolet Kalos 1.4 16V
Slika

Uporabniški avatar
oorosh
Stalni uporabnik

Napisal/-a oorosh Če okt 19, 2006 8:56 pm

Kako pa to storim? Ker se mi ne sanja kaj je sploh kaj. Za avto, kar se tiče popravil sem bolj ali manj laik.

Uporabniški avatar
Vaillante
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a Vaillante Če okt 19, 2006 9:01 pm

radio uzameš vn tko normalno se ga da vn potegnt, pol boš pa vidu zadi konektorje vrjetn maš sam en tak večji konektor v obliki kocke je, tist stakneš stran za neki cajta ene par minut(če ma slučajno spomin) recimo 10 min in pol nazaj uštekaš in daš radio nazaj notr pol bi mogl delat.

LP
Chevrolet Kalos 1.4 16V
Slika

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Če okt 19, 2006 10:34 pm

Poglej sicer ne vem ,če bo pomagalo ampak vseeno. Imel sem popolnoma enak radio, no zdaj ga ima mati v avtu. Tudi meni se je zgodilo in to večkrat ,da je nehal delat display.
Vse kar sem nardil sem z prstom vdaril po ekrancku al pa po ploščici in je delalo. Čudo tehnike ja :D . Ne rečem ,da bo pri tebi isto ,lahko pa probaš. LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
oorosh
Stalni uporabnik

Napisal/-a oorosh Pe okt 20, 2006 1:38 pm

Ni pomagalo. Se bom očitno moral zapeljati do kakšnega avtoelektričarja, da pogleda varovalke.

Uporabniški avatar
oorosh
Stalni uporabnik

Napisal/-a oorosh Pe okt 20, 2006 6:17 pm

Display je fuč. Popravljati se ni splačalo, tako, da sem kupil kar nov avtoradio s CD/MP3. Temo lahko izbrišete ali zaklenete.

LP :P
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov