Avdiofili, raj za vas...

popči
Nov uporabnik

original avtoradio bi zamenjav pri toyoti corolli

Napisal/-a popči Po nov 13, 2006 4:15 pm

mene pa zanima če se da, pri toyoti corolli letnik 2002, s potovalnim računalnikom zamenjati original avtoradio za avtoradio pioneer 7700 MP3. problem je pa v tem da ima toyota potovalni računalnik na displeyu original avtoradia in kako bi zamenjav radio da bi mi ostav potovalni računalnik.
hvala za odgovore.
LP.

popči
Nov uporabnik

Napisal/-a popči Po nov 20, 2006 2:29 pm

a bi mogoče kdo vedu ke bi se lahko to pozanimav

Uporabniški avatar
pety
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pety Po nov 20, 2006 2:36 pm

Če hočeš pri Renaultu menjat original radio s katerim drugim, se mora kupit vmesnik, da še naprej deluje upravljalec ob volanu in display. Vem da za JVC stane nekje 20k, za druge pa nisem spraševal, se mi je zdelo predrago in sem raje opustil menjavo radia.

Lp
Renault še ni slabega avta naredo.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po nov 20, 2006 10:20 pm

sej isto je tud pr oplih, da loh kupš konektor (da ti delajo komande na volanu, da loh upravljaš BC), sam njemu to nč ne nuca, kaj je pr renaultu in oplu.

popči, pejt prašat na najbližji toyotin center, tm ti bojo znal velik bol povedat. Ampak mi je pa zanimiv, da nism vidu corolle, k bi bla brez tega originalnga radia (tud ko po avto.net gledam).
Slika

popči
Nov uporabnik

Napisal/-a popči To nov 28, 2006 2:37 pm

aha hvala se bom šov pozanimat. Ja sej jest sm tud to že opazu da imajo vse toyote na avto.net-u original avtoradio. Sam sm vidu pa tud že da so mele navadn mp3 radio pa da so mele potovaln računalnik. Za te konektorje pa vem da morš dat notr pa da brez njih ne gre. pa še neki me zanima ker sem še bolj nov v tem: - kaj točno pomeni hi-fi ozvočenje a to je dobr ozvočenje al bel zanč, pa a to pomen da majo tud visokotonce.

Pa se opravičujem profesionalcem če bedno sprašujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To nov 28, 2006 8:17 pm

naj bi šlo za boljši zvok, sam zdj je pa za vsazga to mal drgač, nekatermu to več pomen, drugmu spet mn.
Slika

Uporabniški avatar
ILE
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ILE Če nov 30, 2006 5:37 pm

Jst sm tud že vidu talente k majo dva avtoradija v avtu :D enga original, enga pa po svojem okusu :P Sam ni mi jasn kk to skup zvežeš :roll:
Audi A3 1.9tdi

Uporabniški avatar
xyz1962
Nov uporabnik

Napisal/-a xyz1962 Ne dec 31, 2006 9:45 pm

Me prav zanima kaj boš izvedel pri Toyoti, če sploh boš kaj. Jaz imam zelo slabe izkušnje kar se tiče informacij.
Sam se ravno odločam za weksler, ker ne želim imeti dveh radijev, rad bi pa obdržal potovalni računalnik. Gledam pa za wekslerjem, ki podpira mr3 format, čeprav jih v trgovinah zelo težko zaslediš, ker jih ne držijo, zaradi baje zelo slabega zanimanja za njih.
LP
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov