seeman66 je napisal/-a:A mi lahko da kdo nasvet kako povezati AR z Mrobe mp3 predvajalnikom.
lp seeman66
Moti je napisal/-a:seeman66 je napisal/-a:A mi lahko da kdo nasvet kako povezati AR z Mrobe mp3 predvajalnikom.
lp seeman66
Problem je v tem, da moraš emulirati CD changer. Sam se ukvarjam s podobno zadevo (sam nimam časa da bi sploh začel in šele raziskujem), in razmišljam da bi CDC emuliral z mikrokontrolerjem, za izvor zvoka pa uporabil prenosni MP3 ali pa kar divX komponento (ki bi jo krmilil direktno iz radia).
LP Matej
seeman66 je napisal/-a:Hay. No jaz še nisem rešil.Glavna stvar, ki me muči je ta, da jaz imam original cd od vw, in ta mu da signal, ima pa cd tudi opcijo changerja, in zdaj ne vem kam zvezat mp3. CD je zvezan na C-3 na zgornji skici. Ve kdo kako, če ga je sploh potrebno prelisičiti, na katere pine zadevo zvezat da se ne bi kaj pokadilo.
Hvala za vse odgovore
lp seeman66
seeman66 je napisal/-a:Hay. No jaz še nisem rešil.Glavna stvar, ki me muči je ta, da jaz imam original cd od vw, in ta mu da signal, ima pa cd tudi opcijo changerja, in zdaj ne vem kam zvezat mp3. CD je zvezan na C-3 na zgornji skici. Ve kdo kako, če ga je sploh potrebno prelisičiti, na katere pine zadevo zvezat da se ne bi kaj pokadilo.
Hvala za vse odgovore
lp seeman66
Moti je napisal/-a:seeman66 je napisal/-a:Hay. No jaz še nisem rešil.Glavna stvar, ki me muči je ta, da jaz imam original cd od vw, in ta mu da signal, ima pa cd tudi opcijo changerja, in zdaj ne vem kam zvezat mp3. CD je zvezan na C-3 na zgornji skici. Ve kdo kako, če ga je sploh potrebno prelisičiti, na katere pine zadevo zvezat da se ne bi kaj pokadilo.
Hvala za vse odgovore
lp seeman66
Ko sem vzel avtoradio ven, je na zgornji strani shema konektorja, sam so pini menda mal drugače razporejeni kot na sliki na enemu odgovoru zgoraj. Bom jutri še enkrat pogledal. Drugače pa bi moral to priklopit na konetktor od CDja, na pine Audio in L in Audio in R, maso pa na Audio GND. Seveda moraš naredit preklopnik med CD in MP3, npr. z relejem. Pa ne uničit konektorja, menda se da pine ven vzet nepoškodovane.
LP
Matej
seeman66 je napisal/-a:Moti je napisal/-a:seeman66 je napisal/-a:Hay. No jaz še nisem rešil.Glavna stvar, ki me muči je ta, da jaz imam original cd od vw, in ta mu da signal, ima pa cd tudi opcijo changerja, in zdaj ne vem kam zvezat mp3. CD je zvezan na C-3 na zgornji skici. Ve kdo kako, če ga je sploh potrebno prelisičiti, na katere pine zadevo zvezat da se ne bi kaj pokadilo.
Hvala za vse odgovore
lp seeman66
Ko sem vzel avtoradio ven, je na zgornji strani shema konektorja, sam so pini menda mal drugače razporejeni kot na sliki na enemu odgovoru zgoraj. Bom jutri še enkrat pogledal. Drugače pa bi moral to priklopit na konetktor od CDja, na pine Audio in L in Audio in R, maso pa na Audio GND. Seveda moraš naredit preklopnik med CD in MP3, npr. z relejem. Pa ne uničit konektorja, menda se da pine ven vzet nepoškodovane.
LP
Matej
Tu je slika, na levi je gumb select s katerim lahko izbiraš med cd ali changer.
Kako priklopit zadevo, ker mi je tisti kabel z avtoneta malo predrag, in bi ga res v skrajni sili kupil.
http://www.moj-album.com/slike/5955411/ ... oM9Y.v.jpg
lp seeman
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov