Ker imam v avtu še serijski avtoradio,bi le tega rad zamenjal. Notri imam rdečo osvetlitev,in bi rad,da ima tudi radio rdečo osvetlitev in me zanima,kakšen avtoradio mi priporočate,tam nekje do 350 eur.
More pa fajn špilat,to je glavno
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
RedBull™ je napisal/-a:Imaš ti takšnega v svojem mogoče? Zadovoljen?
Še kak predlog mogoče?
Jes imam Pioneer deh-6800. To je pac ena serija nizji od tistega ko sem ti ga predlagav.. In sem z njim maksimalno zadovoljen. Tisti ko imajo Alpine ti bodo tistega prdlagali.. Kateregakoli vzames pioneer ali alpine ne bos zgresil. Za taksen denar ko pa ti avtoradijo kupujes pa itak nimas kaj sfalit! Samo naj bo Pioneer!...ali Alpine
poj je najbolš kupt takga da ma poleg iso konektorja še za 3. konektor izhod...k sm sprašvou da bi konektorje kupu za navadn radio...pa so mi svotoval da nj uzamem takga.
zj mam blaupunkt london mp35 pa se mi zdi kr uredu.če bi pa hotu da bo dal kj več od sebe bi pa itk mogu zvočnike menjat pa to...k dost hitr zahrešči use skp.
lp
jest mislm da nimaš izhoda za 3.konektor,kot sm vidu.to se prav da ti zadni zvočniki pa woofr ne bojo delal,razen če kupš une adapterje k so tlele u našah koncah tm okol 6-7 jurjou.pravjo pa da ni to to kukr z takmu radijam k je treba.baje se spredn pa zadn sistem ne ujameta prou dobr z glasnostjo pa te fore...
nism probou...sm kr koj london mp35 notr dal...k je zato narjen...
lp