Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Radio oz. antena ne sprejema dobro

Napisal/-a BaSe Po feb 12, 2007 6:21 am

Lep pozdrav!

Kupil sem si novi radio (in-dash z dvd,tv,....) zraven pa sem tudi dobil anteno za na steklo zalepit. Zaj pa tukaj nastane problem, ker radio prejema zelo slabo ko je antena priklopljena, radijske postaje šumijo malo ali pa jih kaj vmes prekinja, tv sploh ne lovi nobenih postaj... :(
Druga zgodba pa se pojavi ko anteno izključim, radijo lovi super (tv dobi nekaj postaj slo1, pop...), samo ne tak ko bi moralo, ko se peljem pod kakim mostom ali velikim blokom, tudi signal prekine in to je zelo moteče :x

kaj naj naredim, priključeval mi je en električar in mislim, da mi je naredil tak ko mora, saj pri anteni nimaš kaj zajeb*t, ali pač?????

LP
Seba

Uporabniški avatar
MortaL
Nov uporabnik

Napisal/-a MortaL Po feb 12, 2007 10:40 am

Na misel mi pride problem z koaksialnim kablom za anteno, kjer zunanja zicna prevleka preprecuje motnje. V kolikor je kje stik z glevnim kablom, se vse motnje prenesejo. V kolikor ni to poskusi na katero drugo anteno priklopit, za skrajni slucaj pride v postev kaksna daljsa zica. 8)
Bolje vrabec v roki kot rak na grlu!

Uporabniški avatar
HRIBERNIK24
Novinec

Kraj: žerjav

Napisal/-a HRIBERNIK24 Po mar 26, 2007 11:06 am

da ne bom odpiral nove teme me zanima kje bise dalokupit anteno to takratko kromirano vsi boste rekli mimovrste je nimajo kermora biti kot zelo majhen imam berlingota pa jo ima spredaj ko jestreha že dov nagnjena če damnavadno gor ki imajo kot okoli 40-45 stopinj zgleda kot telegraf štanga rabim kotnekje 20-25stopinj ali patisto ki se da regulirat kot
citroen berlingo 2,0 HDI
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov