Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
DrSaso
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Uradni servis za Pioneer (Top service)

Napisal/-a DrSaso Po apr 02, 2007 8:48 am

Zdravo!

Imam nasvet za vse lastnike pioneerjevih enot. NE HODITE v Top service na Celovški na popravilo.
Razlaga:
13.2.2007 sem nesel radio na servis, ker mi je padla ploščica po tleh in je šel display v franže. Pridem tja in mi reče da je predvideni čas za popravilo cca 3 tedne, če morajo dele naročiti. Si rečem ok, bom pač počakal. Nakar kličem po cca 1 tednu kaj je novega in mi reče da radia še niso pogledal ker je njihov serviser na izobraževanju. :shock:
Kaj imajo samo enega ki zna radio odpret in pogledat kaj je narobe in naročiti potrebne dele! No to je prvi minus.
Potem po 3 tednih so končno uspeli odpret radio in mi povedali, da morajo naročiti novo ploščico, ker se stare ne da popraviti. Po treh tednih mi rečejo da naj čakam še tri tedne- da bi jih kokoš brcnila nekam.
Po cca 4 tednih se odločim da bom čakal na novo ploščico z radijem v avtu brez displaya-pač da nekaj špila. Model za pultom mi prijavi, da ima ta radio tak display, da ko ga enkrat odlotaš ga ne moreš več dat nazaj in da naj bi tudi to bil razlog za novo kompletno ploščico. Meni ni bilo nič več jasno. ???
No pol sem pač obupal nad njimi in sem šel po nov radio, ki dela kot urca.
Nakar po zaslugi AA foruma :wnw: v soboto dobil drugo ploščico za zelo ugodno ceno. :xy
Pred tem sem jih v četrtek (29.3.2007) klical, kaj je z radijem-mi rečejo da ploščice še ni. Si rečem ok in grem vesel po drugo.
Danes grem še po radio brez ploščice, saj naj še ne bi bila popravljena. Pridem tja in mi prijazna gospa (edina, ki ve kaj je bonton) pove, da je bil moj nalog zaključen in radio popravljen že v sredo (28.3.2007). Niso me niti obvestili, kljub temu da imajo moj gsm, niti mi ni v četrtek tega omenil. Res imajo pravi odnos do stranke.
Potem mi je prijavil da sploh niso naročili nove ploščice, ampak samo vezje z ekranom, jz pa samo :hmm men ste rekli da ni druge opcije kot druga cela ploščica. Plus tega mi je ko sem šel po radio prijavil da to ni mogoče-vmes se je kot kaže zgodil čudež. :shock:

No da zaključim- servis je v ku..., kaj je odnos to stranke in dogledni roki nimajo pojma.

P.S. Mal je dolg post ampak sem jezen na njih da ne znam povedati.
Aja če kdo rabi samo ploščico imajo zdaj na zalogi eno popravljeno in ob strani malo počeno-če jo bo kdo kupil naj ve da je bila že odprta in popravljena.

LP,
Sašo
It's nice to be important, but it's more important to be nice!

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Po apr 02, 2007 9:30 am

ja žal tako je....tak je svet.... :?

tudi sam kupujem feltne in me model samo nateguej(podjetje..), mislim da bi bil jaz tako nesposoben bi lahko v enem tednu zapru podjetje.....

lp

bsheep
Novinec

Napisal/-a bsheep Po apr 02, 2007 10:25 am

Za tale pioneer uradni uvoznik in serviser sm mel še jaz tak občutek sicer nism nč kupu ampak so se zelo grdo obnaš do mene.Sam spraševal sm za ene adapterje in so mi že začel prbijat da bo 1 messc za čakat in nevem še kwa..Pa predračun in cene mi je tut zeeeelo težko povedu in me zravn grdo gledu...
Kdaj bo PIMP MY RIDE v sloveniji???
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost