Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
Agent1
Novinec

Kraj: okolica Ljubljane

Kenwood vs. Blaupunkt

Napisal/-a Agent1 So mar 31, 2007 1:03 am

Verjetno bom nabavil hyundai getz, ki pa ima v višjih nivojih opreme tudi avtoradio s CD (ni pa napisano, ali je tudi mp3). Sicer ima pri dodatni opremi napisano za doplačilo avtoradio s CD ali avtoradio z mp3 znamke Kenwood brez oznake modela. Slednji pride 130 eurov. Sam bi rajši imel Blaupunkta in bi ga dal posebej vgraditi (Ravenna mp27, ki ima zelen ekran). Ne vem pa, kako je z zvočniki. Predpriprava za avtoradio je že serijsko vgrajena, pa me zanima, kako je s tem.
Mir in dobro!

recorder
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a recorder So mar 31, 2007 3:55 pm

Tudi jaz sem se odločal med avtoradiji in sem prišel do končne odločitve. Vsekakor bom kupil Blaupunkt London, ker ima zelo dober sprejemnik in zelo soliden CD mp3 player, pa še možnost priključitve zunanjih enot, i pod npr.
Imam sicer Ford Focus l. 2001, pri katerem bom zamenjal tudi zvočnike, ker serijski niso preveč dobri (cca. 40 EUR za par).

Uporabniški avatar
Agent1
Novinec

Napisal/-a Agent1 So mar 31, 2007 4:07 pm

Ampak se pa spomnim, da sem se peljal na Dunaj in je bil v avtu kenwood, je vlekel Radio Slovenija precej dlje od Gradca (smer proti Dunaju).
Mir in dobro!

recorder
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a recorder So mar 31, 2007 4:22 pm

Jaz imam tudi starejši Kenwood in ima zelo slab tuner, pa tudi cd enota je slaba.
Pri Simatik(MB) imajo Blaupunkte po res ugodni ceni, se mi zdi. So pa Blaupunkti znani kot avtoradiji z najboljšimi tunerji. To ti bodo povedali tudi tam, kjer prodajajo več znamk.
Reža za CD pa je "skrita" za prednjo ploščico in je tako še bolje zaščitena proti prahu. Pri mnogih Blaupunktih lahko spreminjaš barvo displaya, tako, da to ni problem.

Uporabniški avatar
Agent1
Novinec

Napisal/-a Agent1 Pe maj 11, 2007 10:42 pm

Jaz pa zdaj prodajam avtoradio Blaupunkt San Diego mp35. Držal se je zelo dobro, ampak imam željo nabaviti novega blaupunkta santa cruz, ki ima zelen ekran (kar bo prav prišlo za mojega novega hyundaia).
Mir in dobro!

Hulitik
Nov uporabnik

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a Hulitik Ne maj 13, 2007 11:13 pm

Kaj vam je bol pomembno tu? Kvaliteta tunerja ali predvajanje CD enote?
LP
Kovačič car audio
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost