Avdiofili, raj za vas...

evilson
Novinec

Kraj: Mežiska dolina

Napisal/-a evilson Če okt 18, 2007 9:53 am

Kot je reku zazo, je za nekaterega, sistem za 500€ ze zelo dober.
Jaz imam naprimer prednji sistem Impulse comp 6.5 za + woofer Fusion v BR skatli + 4 kanalni ojačevalec GZ4000TX. To je sistem za cca. 400€ s kablovji, pa zame spila dobro!
Nimam pa nic izolirano!

Če želiš pa božanski zvok, pa kontaktiraj katerega, ko se z avtoakustiko ubada, pa ti bo vse razlozo in predlagav. Zdej a odvisno kolko€ si pripravljen odsteti za akustiko!

LP,
Matej
Passat 1.8T ---> BMW 523i

Uporabniški avatar
prinzigor
Novinec

Napisal/-a prinzigor Če okt 18, 2007 12:15 pm

komen je napisal/-a:nizke cene si mu povedu...za "božanski zvok" bi moral odštet 2000€....najmanj...neki srednjega pa dobrega, pa mal manj.. :roll:

To je res, ampak se mi zdi, da je za začetnika že zlo hitro božanski zvok + napisal sem, da je to ena osnovna zadeva.

za 2000Eur božanski zvok? za tako ceno dobiš šele radio pa procesor, tak da bi se lahk mal pohvalil okol :lol: na to pa mislim, da poba ne cilja :)
Spletna trgovina CarAudioEmpire.com. Avtoakustika in dodatna oprema za vozila.

Uporabniški avatar
Gujzer
Nov uporabnik

Kraj: Na soncni strani bohorja

Napisal/-a Gujzer Če okt 18, 2007 1:54 pm

Sem začetnik v avtoakustiki, nisem pa v sami akustiki. Zelo cenim dober zvok. Sej je sistem v avto zlo dober, igra vse tone in vse, sam rad bi malo base pojačal in pa samo kvaliteto. Zanima me je pal kolk bi me pršla kvaliteta za v avto. 500€ je kr lep denar. Ampak za 4 zvočnike, 2 tweeterja in 2 ovalca in mogoče še za kak sub. bi dal pa več. Gledal sem JBL in najdu lepe stvari, sam cene nikjer ne najdem. A kdo mogoče ve kje bi jih najdu? Na eBay ni teh modelov ki sm jih gledu.

Uporabniški avatar
Gujzer
Nov uporabnik

Kraj: Na soncni strani bohorja

Napisal/-a Gujzer Če okt 18, 2007 2:00 pm

prinzigor je napisal/-a:
komen je napisal/-a:nizke cene si mu povedu...za "božanski zvok" bi moral odštet 2000€....najmanj...neki srednjega pa dobrega, pa mal manj.. :roll:

To je res, ampak se mi zdi, da je za začetnika že zlo hitro božanski zvok + napisal sem, da je to ena osnovna zadeva.

za 2000Eur božanski zvok? za tako ceno dobiš šele radio pa procesor, tak da bi se lahk mal pohvalil okol :lol: na to pa mislim, da poba ne cilja :)

No radio še ne vem če lahko zamenjam. Procesorja pa ne bi noter deval, kr tolk božanskega pa spet ne rabim. :) . Ga še za domačo uporabo zenkrat nimam, pa že mam neki vatov za poganjat.
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov