Avdiofili, raj za vas...

Nietzschean
Nov uporabnik

Kupujem enega, izbira so 3je( 3xBT/USB/MP3)

Napisal/-a Nietzschean So jan 05, 2008 7:36 pm

Končno sem prodal svoj multimedijski all in one radio, ki je imel kako funkcijo preveč in me je spravljal ob živce. Sedaj kupujem neko manj zahtevno zadevo, z funkcijami, ki so se izkazale za zelo uporabne - BT in USB (matr, ne pa prej nek 7" LCD, pa DVD, pa DviX pa TV Tuner... brezzveze, res nism rabil, še zdej mi ni jasn zakaj sm to sploh nabavil)

Torej, odločam se med tremi, en je lep, drug je fajn, tretji je pa kvaliteten.

1.http://www.bolha.com/oglas1745029 - Pioneer deh 65BT
2.http://www.bolha.com/oglas2501621 - JVC KD-BT1
3.http://www.bolha.com/oglas2386019 - Blaupunkt Hamburg MP57

Glasbo poslušam pretežno iz USBja, tako da znana JVCjeva pomanjkljivost glede CDjev ni preveč moteča, me pa zanima, kaj pomeni variable-color 3d graphics display, ker na googlu ni možno zaslediti KD-BT1 slikice, kjer bi to videl. Ja vem kaj pomeni, ampak, kako pa to v praksi izgleda na dotičnem radiu? In ok, če me že prednosti ali slabosti glede predvajanja CDjev ne motijo, bi pa vsekakor rad imel čim boljši sprejem FM, kolikor pač je to odvisno od radia.

Kaj mi svetujete?
Ti bom že dal z meglenkam vozit, bebo!! :)

Uporabniški avatar
Gregamax
Stalni uporabnik

Kraj: Metlika

Napisal/-a Gregamax So jan 05, 2008 7:53 pm

variable-color 3d graphics display

To pomeni da ima radio 3D ekranček, ki po želji nastavljaš kakšno barvo hočeš da sveti ekranček! evo ti slike z nastavljenim zelenim ekrančkom!
Priponke
32378977-2-300-DT1.gif

Nietzschean
Nov uporabnik

Napisal/-a Nietzschean So jan 05, 2008 8:07 pm

Pismo ja.... sej to sem se bal... ker načeloma res to to pomeni... sam kaj pa tist 3d pa tko naprej... nekako sem upal da bojo kake animacije v igri... ma ja, my bad, I know.

PiTT_BuLL
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a PiTT_BuLL So jan 05, 2008 8:32 pm

jaz mam tega JVC-ja. Ima animacije. Demo animacije in one kao equalizer varjanta. Drugac pa radio res dober, vsaj meni je vec kot zadovoljiv. Aja pa se neki, ta pioneer nima USB porta, mores posebaj kupit adapter...

Nietzschean
Nov uporabnik

Napisal/-a Nietzschean So jan 05, 2008 9:24 pm

Evo super, hvala za odgovor. To je zmanjšalo izbiro na 2 radia. Se pravi ali Hamburg ali BT1... še to je treba predelat. Dobit zmagovalca, pa it v ponedeljek v nabavo.

Aja, pa če bi te lahko še dve stvari vprašal glede JVCja. Ali piše številka ob dohodnem klicu (zvoni ali se samo izpiše ali sploh nič), ter kje ima USB - kabel od zadaj ali na čelni ploščici?

PiTT_BuLL
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a PiTT_BuLL So jan 05, 2008 9:38 pm

Radio imam komaj 2-3dni, nisem se tak dalec z BT nastavitvami. USB pa ima odzadaj potegjen kabl, cca 1m-1,5m. Jutri bom pa verjetno probal nastavit kaj BT in ti javim.

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Ne jan 06, 2008 10:50 am

od teh bi js uzel Blaupunkt.

drugač pa alpine je zakon!

joco
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joco Sr jan 16, 2008 2:26 pm

Če te zanima malo višja klasa ti jaz ponujam tole: http://www.bolha.com/oglas2839471 Ima vse kar rabiš..usb, bluetooth, ipod ready; ter še mnogo funkcij (zelo natančna nastavitev zvoka).

LP
jj

Nietzschean
Nov uporabnik

Napisal/-a Nietzschean Sr jan 16, 2008 2:36 pm

Ej, kje si bil dva tedna nazaj?? :) Dobra tale ponudba, samo zdej sm že nabavil Hamburga... no, sej sem popolnoma zadovoljen in ne potrebujem nič več... ampak, tvoja ponudba je pa res super, le malo prepozna.... hvala vseeno
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov