Avdiofili, raj za vas...

brdi
Nov uporabnik

Zafrknil montazo avotradija.

Napisal/-a brdi Ne feb 24, 2008 7:03 pm

Ja zajebal sem ko sem hotel zamenjati konektor za anteno in sem ga poskodoval ker se mi je prevec mudilo da bi pocakal dan ali pa 2 da bi dobil adaptercek. Iscem koga ki bi bil tak dober in se s tem bavi pa ce bi mi pomagal ! Sem pa iz okolice mb

Ja odrezal sem stari kr neki sirok konektor in ga hotel zamenjati z ta pravim ki sem ga predtem odrezal iz druge antene ampak zau ponesreceno.

brdi
Nov uporabnik

Napisal/-a brdi Ne feb 24, 2008 8:07 pm

A res nihce ne ve kako bi lahko spravil barem nazaj orginal prikljucek in kupil iso adapter?

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Ne feb 24, 2008 9:09 pm

Kaj si odrezo? Konektor za anteno, al za avtoradio?
Slika

brdi
Nov uporabnik

Napisal/-a brdi Ne feb 24, 2008 9:37 pm

za anteno oz z kabla za anteno. Ker nisn vedo da obstaja adapter. Jeba sola za naslednic

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Ne feb 24, 2008 10:27 pm

Pa saj ne rabiš kakega posebnega znanja, je easy- antenski kabel je navaden dvožilni oklop, lepo ga "olupi" do sredine. Sredinsko žico daj v nov kupljen konektov v sredo, oklop ("lupino"- kovinsko, da ne bom pomote) pa na oklop konektorja.

Če nimaš dveh levih rok, ti bo ratalo. Samo lepo počasi in sproščeno :)

brdi
Nov uporabnik

Napisal/-a brdi Ne feb 24, 2008 11:45 pm

ne nisem tok lev da nebi tega znal ! Muci me kje to dobit, zico sem si pripravil in isto hotel naret z konektorjem iz drugega avta ampak mi ni uspelo lepo razpet in sem odlomo "stisnjen del".

In zato sem mislil ce sem ze tu storil napako in ce bi bil kdo, ki se na to spozna, da bi to naredil in se potegnil kable do zanje police, ker tega pa res nisem pa pomojem ne bom nikoli pocel.

Seveda placam, ampak toliko kot recimo hoce met folk v kaki autakusticni delavnici spet ne :P

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po feb 25, 2008 12:39 am

če nimaš evro konektorjev si jih pejt narest ... kabel za anteno pač samobananco zameni.. to je vsa umetnost

kabel potegnt do police uzad .. odšeravfi plastiko pa skri kable pod tepih .. zvleč do police. pa nazaj zmonteri .. če se ti pa ne da ... pa dej komu k ti bo zaračunu ker zaston ti nebo noben delu . .. to je takoj 2 uri če ne več..

brdi
Nov uporabnik

Napisal/-a brdi Po feb 25, 2008 7:23 am

ja kje naj dobim ta konektor da ga zamnjam?
ja sej placam ker nebi rad kr neki zaf00kal, in raje dam neki kesa ven pa vem da bo ok kot pa da kr neki sam saram.

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Po feb 25, 2008 9:53 am

tak konektor morajo met skoraj vse trgovine z štromarijo in zabavno elektroniko. nevem kaj bi tukaj pacal 2 uri :shock: max 15 min (5 min ven, 5 dela in 5 min nazaj vtaknit radio)- z dvema levima rokama :lol:
litr bencina, litr olja ;)
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov