Sam zarad ljudi ki kupujejo ukradene radie obstajajo ljudje ki jim je bil radio ukraden! Men in se nekaterim tle.
Ne serite s kupvanjem ukradenih stvar!
sej men so ga ukradl 1 mesec nazaj+vse ostalo,poj si pa rečeš jebat ga.sej drgač sem jest tud proti,ampak mislm da če ti eden ponudi radio pocen,ni prov velik ljudi k bi to zavrnilo.taki so ljudje,al pa smo.
Iz principa ne kupm ukradenga radia.
So mi mojga alpina spizdili konc lanskega leta pa mi je folk govoru zdej pa ti kup enga spizdenga. NE! Pa ce bi mi ga kdo se tko pocen ponudo...
Ce bi jaz zvedo za kakega spiz** pioneera DEHa za temu primerno ceno bi ga kuj kupil.kaj te meni papirji.. ma boli mene za njih.
So mi ze 1* ukradli radio in sajbo zlamali na avtu-pa kaj sn si mogo-nic!Zato ce zvem za kakega DEHa ki ukraden po primerni ceni-kuj kupim!Sicer je pa itak moj post glede nakupa spodaj (kaki mesec nazaj)
Prodam avtoradio JVC na mp3 je!Je nov, nerabljen (Kolegica si ga je kupla za v P206 pa ga je sam notri dala en dan pa priklopla in nazaj ven, ker je dobila originalno varianto radia na CD in ji je lepšii)
No nov je 50.000 tega pa proda ful pocen za 35.000 sit hoče met
Js bi ga za sebe vzel, sam kaj mi četa dva Ponudbe na PM!
Idi v Mediamarkta pogledat, jaz sem tam pred kratkim kupil JVC-ja za 35.000 na MP3, pri nas pa pride 50.000 tak kot omenja Andy(predvidevam da imam enakega).
Verjetno se ti to bolj splača kot pa kak ukraden avtoradio, razen če si daleč od avstrijske meje doma.
P.S. PROSIM NE PODPIRAJTE TISTIH KI KRADEJO AVTORADIJE, ZATO KUPITE AVTORADIO RADIO S PAPIRJI!!!