Sej vem, da se vam bo to vprašanje zdelo butasto, sam jaz sem res bolj lev v avtoakustiki.... Gre za to, da sem v svoj nov avto (bingo) namontiral moj mp3 radio (pioneer deh 3600). nameraval sem kupiti nove zvočnike, potem pa sem slišal, da serijski igrajo popolnoma dovolj zame in jih ne bom menjal. Edini problem se pojavlja pri malce bolj oštrih komadih (kak rap al pa rock), kjer bi rad, da bi basi malce bolj tolkli, zvočniki pa tega ne prenesejo... Visoke tone igrajo lepo tudi pri višjih glasnosti, basa pa ne zmorejo glih (uf, kako sem to lepo laično povedal

). No, in ta bas bi sedaj rad popravil z wooferjem. In ker ne rabim neke jejze, bi rad nekaj majhnega in poceni. Najbrž ni variante, da bi woofer vezal direktno na radio? A se da dobit majhen woofer (OK, majhen, mislil sem bolj švoh,ali nekaj podobnega)? Kam ga lahko še dam, razen v prtljažnik, ker tam je res malo prostora, jaz pa rad veliko prtljage s seboj vozim? Cene? Predvsem za ojačevalec, da bi bilo rabljeno pa poceni...
Ma, sej vem, da je post zmeden, sam jst se na to res ne spoznam. škoda mi je metat miljarde v muziko, ker je ne rabim, glavn da mam jst mp3 pa ne rabim cdjev po celem avtu metat. Sam zvok mi pa zdejle res ni všeč, tako da tole bi zrihtal... Hvala za pomoč!
LP
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press