Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Po avtoakustiko v Avstrijo

Napisal/-a Gyga Pe sep 17, 2004 8:38 pm

Zivjo !
Mene zanima ce so cene v Avstriji kej nizje od teh nasih. Zanimam se predvsem za nov avtoradio in ojacevalec.

Ce so nizje me zanima kje tocno, pa ce obstaja kasna internet stran da bi se mal pogledal.

tnx!
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Pe sep 17, 2004 9:16 pm

Kolikor sem jaz seznanjen s cenami, ni v AUT kej dosti ceneje (razen mogoče kakšni Jaeger ali MajdiČ), se pa da dobiti v NEM. Lahko pa pogledaš tudi v Metroju, kjer vrhunske robe ne boš dobil, imajo pa včasih razprodaje zalog s smešno nizkimi cenami (enkrat sem čisto nepričakovane vzel 3 Pioneer AR :D ). Recimo zvočniki so v MedaiMarkt-u dosti dražji kot pa v BB (predsvem Infinity).

LP Tilen
Slika

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga Pe sep 17, 2004 9:29 pm

Stvar je taka, da sem dobil priloznost da skocim v Austrijo, ker pa nimam pojma kje bi lahko kej kupil/pogledal pa me zanima v katerih mestih (Graz, Ferlach, ...), so trgovine s to tehniko ... ala Mediamarkt..

lp, pa hvala za odgovore ;)
Malo para malo muzike!

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Pe sep 17, 2004 10:23 pm

Moje mnenje je da se v avt ne splača kupovat avtoakustike, ker so cene pri nas podobne ali celo nižje kot pa gor, pa tudi glede garancije je problem če ti crkne moreš potem gor peljat, pa še tistega jurja kolk je razlike zavoziš :wink:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich So sep 18, 2004 12:08 pm

V avstrijo po akustiko? Ja zakaj pa ne?

Evo ti se eno stran z najboljsimi cenami, pa se s prodajalcem se da vse zmenit.

www.powernetshop.at

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga So sep 18, 2004 12:41 pm

A bi se kdo poznal kasno trgovino v Avstriji?

lp, pa hvala za odgovore ;)
Malo para malo muzike!

nakamichi
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a nakamichi So sep 18, 2004 6:00 pm

Vi kar kupujte v Avstriji :lol: :lol: :lol: :lol: Pa prosim tud po nasvete in po garancijo gor pejte :twisted:
SQ 4 ever

nakamichi
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a nakamichi So sep 18, 2004 6:07 pm

Pa nekaj gelde cen, lep primer ki je kar na 1. strani te trgovine:
Ground Zero GZTA 4000
Cena:
-Avstrija: 35.760SIT MPC
-Slovenija: 34.000SIT MPC

To je zgolj en primer, verjetno je tudi kaj ceneje. A se ponovno konča pri mojem zgornjem postu :wink:
SQ 4 ever

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage So sep 18, 2004 10:34 pm

u mediamarketu 150eurou (36k SIT) v sloveniji najcenejša varjanta 50k SIT ... govorim o pioneerjevem avtoradiu.. tako da pst!

LP
Matic

Uporabniški avatar
tony
Nov uporabnik

Napisal/-a tony So sep 18, 2004 10:44 pm

Ne vem, zakaj eni tolk negativnih emocij gojijo za nakup v Avstriji oz. drugod po Evropi kot v SLO:?: :?: Zdej je pa res vse legaln in pošten.
Sej a ni glih smisu tele naše nove Evrope skupen trg brez odvečnih carin in dajatev :?: :?: Zdej je en isti drek kupit tle al pa gor. Naj se pa vsak posameznik odloč kaj se mu splača. Zaenkrat še šepa okol garancij, glede na to, da jih še ne morš pr nas uveljavljat, če si izdelk kupu "zunaj", bo pa tud to urejeno sčasoma...

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga Sr sep 29, 2004 4:58 pm

Sem naredil en research!

(SLO)
Pri zastopniku stane jvc kd-g801 80.000 sit(cca. 333 eur).
V BB stane 70.000 sit (cca. 291 eur),

(AUT-Villach)
V "Car hifi studio" - www.carhifistudio.com - stane 286 eur,
trgovini Majdič pa samo 186 eur(www.majdic.at), tko da mi je ta majdic zelo sumljiv. Ma kdo kake izkusnje??

lp
Malo para malo muzike!

Peter_
Novinec

Kraj: Izola

Napisal/-a Peter_ Ne okt 03, 2004 1:46 pm

tony je napisal/-a:Ne vem, zakaj eni tolk negativnih emocij gojijo za nakup v Avstriji oz. drugod po Evropi kot v SLO:?: :?: Zdej je pa res vse legaln in pošten.
Sej a ni glih smisu tele naše nove Evrope skupen trg brez odvečnih carin in dajatev :?: :?: Zdej je en isti drek kupit tle al pa gor. Naj se pa vsak posameznik odloč kaj se mu splača. Zaenkrat še šepa okol garancij, glede na to, da jih še ne morš pr nas uveljavljat, če si izdelk kupu "zunaj", bo pa tud to urejeno sčasoma...

Smisel naše "skupne" evrope ne bom komentiral kaj je. Meni se zdi no sense, ker 90% stvari kar jaz gledam dobim ceneje v SLO kot v tujini. Potem takem mi povej zakaj bi karkoli šel iskat ali pa naročal v tujini? Res da najcenejši modeli so večinoma ceješi drugje. Ampak tukaj se začne in konča. In še to ni zmeraj nujno, da je tako.
LP

Peter

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Ne okt 03, 2004 2:21 pm

Sem bil v cetrtek v Grazu mediamrketu pa se cist nic ne splaca kupit. Sony-ja majo za 130 euro+bencin+vineta pri nas v Bofu je 36.000 Sit tak da..

A kdo ve kje je ta Majdic kr ma hudo nizke cene? LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Ne okt 03, 2004 2:41 pm

smisel evrope je da ni mej in s tem ni carin posledica so nižje cene, vendar cene ne morjo kr padat
rezultat so podobne cene v slo in austriji
garancije pa ponekod že veljajo za slovenijo (kjer piše da je garancija evropska /eu)

zdej za en autoradio se lih ne splača, če pa greš ke zarad česa druzga al pa če kej več kupuješ bi se pa že splačal
podpis

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Ne okt 03, 2004 6:34 pm

Kupujes v tujini bolj eksoticno robo, ki je v Sloveniji ni za dobit...Se pa strinjam da vecina stvari, ki se jih da kupit v SLO je cenejsa kot pa v tujini

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga Po okt 04, 2004 9:32 am

A bi se kdo kej vedel o tem Majdič-u iz Villach-a na www.majdic.at. Cene so dost nizke in zato se mi zdi da je to kasna mucka alpa sam nateg da prides tja.

lp, G
Malo para malo muzike!

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi Po okt 04, 2004 9:47 am

Majdic je bil skoz vsaj zame najcenejsi,pa tud glede cene se je vcasih se dalo kaj zmenit kako ma pa zdej pa ne vem.Vsaj kar se tice cen pomoje da se ne da vec.

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga Po okt 04, 2004 9:50 am

A ga je tesko najti v Villach-u?
Malo para malo muzike!

Maxxo
Nov uporabnik

Napisal/-a Maxxo Po okt 04, 2004 10:04 am

Cene na www.majdic.at veljajo za on-line nakup. Na Slo-techu je potekala debata kjer je nekdo rekel, da on-line cenam prišteješ 20€ in to je cena za nakup v trgovini. Informacija ni preverjena, tako da me ne držat za besedo.

Majdič se nahaja takoj na začetku Villacha (če greš čez Korensko sedlo), na desni strani zagledaš roza stavbo - to je MediaMarkt, v bližini se nahaja tudi Majdič.
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov