eclipse_R je napisal/-a:za kolk si dobu stega?
35k SIT.
Špilajo pa kot sem rekel ekstra močno (itak imam komaj malo čez polovico našponanega ker ostalo je že za ekstremiste ali pa tekmovanja

) kar je logično, če ima 400W RMSa.
Kar se tiče teme... Sicer se ne spoznam nevemkoliko ampak vsekakor vzemi ločen sistem. In nikakor ne kakšne tube ali pa ogromnih MACAudio kišt (primer), ki ti zavzamejo ves pritljažnik. To je dal kolega v Cliota novega, špilajo pa slabše kot naprimer moja prejšnja Saga+RCF pa sta mi zavzela 1/3 106kinega pritljažnika. On ima pa ima prostor samo še za prvo pomoč, trikotnik pa mogoče kakšno piksno...

Naj te ne preslepi velikost kište.
Za moj okus je bolje, da daš par jurjev več za eno malo bolj znano in kvalitetno firmo kot, da ti bo špilalo bolj švoh od marsikoga, ki bo imel pol švohnejše in manjše sube. Ali pa čez pol leta špilalo celo isto kot navadni zvočniki.
BASS in ne pretiravaj z ceno saj ni rekel, da hoče tekmovati in imet najkvalitetnejše sploh. Sam sem dal za 4 zvočnike (2xJBL + 2x Infinity oboje 180W maxa, 60W RMS) okoli 30 jurjev pa špila presneto dobro. Koliko sem dal za pritljažni prostor sem napisal v prejšnjem postu. Imaš pa prav, da je se VELIKO bolj splača kupiti dobro rabljeno kot slabo novo.

Če je cena ista si še vedno profitiral.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...