Robi_M je napisal/-a:al pa pr nam poglej prov veliko dražji ni tam okoli 60000 sit po mojem
m.P. je napisal/-a:Robi_M je napisal/-a:al pa pr nam poglej prov veliko dražji ni tam okoli 60000 sit po mojem
Pri nas je cena modela KD-LH7R okol 75k sit, s tem da mislim da ne dobiš daljinca zraven. A si ti mislil kakšen drug model, al so v Avstriji res tolk cenejš? Dej če se ti da mi prosim napiš kako je s carino, davkom (kje in kdaj dobiš vrnjenega?),.. Hvala!
Robi_M je napisal/-a:ne v avstriji pride tolk 220 evrov,za carino ne vem za kolk denarja lahko pripeleš čez da je ne plačaš,davka pa dobiš nazaj tam okoli 15 % približno,za carino pa mal praši še vsen se ti splača.V trgovini rečeš ko ga kupiš da ti napiše potrdilo za davek,pol pa ga na avstrijski strani meje potrdiš.Vrnjenega lahko dobiš v kompasu al pa naslednjič ko greš v avstrijo v tej trgovini ki sa ga kupil,sam praši a oni vračajo davek v trgovini al pa ga lahko dobiš nazaj samo na kompasu.
....seveda če hočeš boljše bo treba tudi odštet kej več ...v avtoakustiki ubistvu ni omejitve
...npr bratranec je porabu cca. 2000€ za muziko v avtu!! Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost