Hvala za naprej, LP
abbe je napisal/-a:nevem na izhod za anteno,al pa je meu kje saltercek pa je lahko prek saltercka preklopu da se je ojacevalec prizgal.
ce nimas druge resitve oziroma ti se ne da vlect kablou...potem lahko remote vezes na zadnjo luc,pa das diodo umes da nebi kj skuru.pa ko bos meu luci przgane(ponavad je to ko se vozis,aja sm pozabu da se ti rad vozis brez luci) bo ojacebvalec delal,ko pa bos luci ugasnu pa bo nehau delat.
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:pol je verjetno preko tistega stikala zvezal. sem mel podono foro enkrat na enem Alpine radiu. ojačevalec je vklopil delal pa ni, sem dal vmes stikalo in vklapljal za riedm in je normalno špilalone sprašujte kako sem sploh takrat to ugotovil
MANDZO je napisal/-a:abbe je napisal/-a:nevem na izhod za anteno,al pa je meu kje saltercek pa je lahko prek saltercka preklopu da se je ojacevalec prizgal.
ce nimas druge resitve oziroma ti se ne da vlect kablou...potem lahko remote vezes na zadnjo luc,pa das diodo umes da nebi kj skuru.pa ko bos meu luci przgane(ponavad je to ko se vozis,aja sm pozabu da se ti rad vozis brez luci) bo ojacebvalec delal,ko pa bos luci ugasnu pa bo nehau delat.
Ubistvu ma res en šalterček samo nism sigurn a je meu to za amp ali za TV?=) Ma kdo se voz brez luči kdo??=)
Off: A ti ne delas dons,a mas tok dobr siht da si lahk na sihtu na netu?![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov