mare rc je napisal/-a:jst sm dal z radiom vse skupi okol 750€.pa mam fermo alpine radio pa woofer,sprednje zvocnike pa visokotonce od Hertza,zadnje zvočnike Pionner,ojačevalec pa JBL gto450.ce te kej vec zanima mam na forumu pod temo "predstavite svojega jeklenega konjička" opisano musko pa vse skup.pa ne morem met do konca navit k je cist preveč.
mare rc je napisal/-a:jst sm dal z radiom vse skupi okol 750€.pa mam fermo alpine radio pa woofer,sprednje zvocnike pa visokotonce od Hertza,zadnje zvočnike Pionner,ojačevalec pa JBL gto450.ce te kej vec zanima mam na forumu pod temo "predstavite svojega jeklenega konjička" opisano musko pa vse skup.pa ne morem met do konca navit k je cist preveč.
dgreso je napisal/-a:če si tk prepričan v to pol naredi. pa poročaj o rezultatu.sam ne jokat pol ko boš ugotovil da si keš vrgo stranse pa pridružujem mnenju slash-a
dgreso je napisal/-a:ne ugotavljaj moje starosti kot 1. kot drugo pa če bi ti vedo kok smo mi premenjali in zmontirali sistemov nebi takih tumarij pisal. sicer pa če si tok pametn ne vem zakaj sprašuješ pol tu.
ne mislim se kregat, sem pa izrazil svoje mnenje. še vedno pa trdim da taka menjava kot jo ti misliš izvest ni smiselna brez ojačevalca. kot pa že rečeno probaj pa boš videl
pa še skromen nasvet 15-letnika. vprašaj na www.avtoakustika.com pa boš videl kaj ti bojo tam povedli "odrasli" uporabniki
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost