MuRiCi je napisal/-a:Lahko pa pokličeš recimo na to številko 040 436 904 Dejan ,nick tu gr ima dgresoops: in verjemi,da se da zelo ugodno zment za montažo,pa še hitro in kvalitetno ti zrihta.
Je pa iz SG :P
ČE ti kej pomaga http://www.avtomobilizem.com/forum/prof ... ile&u=3992
tmtslash je napisal/-a:murici ne vm na podlagi cesa si to napiso, ampak ker si njegov kolega in hoces meni kontra nabijat, se ne pomeni da je hiter in kvalitetenv nobeni temi nic ne napises, ko pa js neki napisem mors dat pa kontra, pa ne da mam kaj proti gresono, ampak tvojemu obnasanju...
kvaliteta pac se nikol ni bla poceni![]()
evo, pa bos mev spt en tedn kaj o mni govorit...MuRiCi je napisal/-a:Lahko pa pokličeš recimo na to številko 040 436 904 Dejan ,nick tu gr ima dgresoops: in verjemi,da se da zelo ugodno zment za montažo,pa še hitro in kvalitetno ti zrihta.
Je pa iz SG :P
ČE ti kej pomaga http://www.avtomobilizem.com/forum/prof ... ile&u=3992
zal tega pri avtoakustiki nebos srecal, tk da ne pametuj in se raje posveti svojemu poslu, avtoakustiko pa prepusti ljudem ki to znajo...
lp
tmtslash je napisal/-a:ne moti me ce si dal predlog da nebos mislo da mi gre to v nosker sm tut na avtoakustiki ze dal njegov kontakt, ce je koga zanimala montaza, da nebos misla da mam kaj proti njemu...ampak ker se nikol nisi kaj napiso, sam zdj da si mene "poprajo" si mogo neki napisat
pa dobro, nima veze, ce si ti in ostali zadovoljni, pol bo tut avtor teme
pa lep pozdrav!
dgreso je napisal/-a:hi-low adapter rabiš, da dobiš signal. sem pa ena 2 meseca nazaj delal golf V in se je dala 10ka v prtlažnik, na mesto kjer je rezervno kolo. prtlažnik je ostal cel uporaben, igra zelo lepo, pa še vidi se ne nič dokler pokrova ne snameš. lahko pa prideš en dan do mene pa se pomenima kaj več okol tega.
LP
dgreso je napisal/-a:ni problema. pokličita me pa se bomo pomelni
dgreso je napisal/-a:odvisno je od samega vozila. eni so dost bol enostavni za montirat ko pa drugi.
cult: dej malo več podatkov. za kak avto se gre, pa iz kod si. te lahko napotimo k najbližjemu
drugač pa kot je matey povedal. kablovje neki nanese, je pa odvisno kako ozvočenje maš namen dat not, pol izolacija na vrata, pa sama oprema
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost