Stuhec je napisal/-a:BY_JOVICH je napisal/-a:tom2 je napisal/-a:Pred kuglo, pa zid v glavo...

a neb blo bols: pred zid, pa kuglo v glavo ?

[/b]
skoda kugle, snurno da jo lahko se veckrat uporabis
Al pa prodas ,kamni so bolsi :P :P :P
Men so ga enkrat šaniral pred kolosejem v ljubljani a si lok mislte pa se nedelja zvecer
Folka tolk da nemors hodt pa mi lepo šajbo razbijejo, armaturko raz*fukajo in se radio šanirajo.Pridem do upravnika za kolosej parkirisce in mi rece da nimajo zavarovanih parkirišč ali drugace receno
PARKIRANJE NA LASTNO ODGOVORNOST Prvo sm jebu mater njim pol pa se kradljivcem ma*mu jim j***m
To ni prou, pa policija pride nardi zapisnik in gre boli jih falus za moj radio.Pol pa sm su in not ugradu alarm so se enkrat poskusal sam jim ni uspel sm prej iz stanovanja prletu pa jih pregnau.Sm meu sreco da je biv se prjatu zravn ce ni bi se batine dobu pa se kej po stanovanju bi zmankal. Zalostno Zalostno

.Se posebi ko vidm tako uncikovito policijo.Namest da lovi lopove rajs mene pj trzaski ustavljajo zaradi prehitre voznje ,motenja okolice in prevozene rdece luči.Very sad
Radia nism nikol vec vidu Zdej je najbrz ze dalec izven slovenije.Najbols bi blo c bi not dal sledilno napravo al nevem kva alarm ki govori:Step avay from the car :P :P :P
Iskreno sozalje In LP VSEM