im nobody je napisal/-a:vzem faznbrifer pa daj kontakt pa boš vidu kje gori lučka oziroma kje je plus...ti bi rad da se ti radio ugasne ne?no pol pa odvzemi kontakt pa boš vidu na kirem pinu ni štroma in enostavno tja zvežeš
Mgajvr je napisal/-a:če je "mojster" vsaj malo električarja, bi ti mogel v 5ih minutah zvezat radio tko kot je treba. najmanjši problem je poiskat stalni plus in napajanje ko daš kontakt. mogoče je samo treba rdečo in rumeno žico pravilno priklopit. upam da ti kaj pomaga ta informacija
Mgajvr je napisal/-a:kot sem napisal, preveri še tisti rumen in rdeč kabel, ki sta pri konektorju.
če je do sedaj delalo normalno, kot je treba, je težava verjetno v napajanju
marko21 je napisal/-a:Mgajvr je napisal/-a:kot sem napisal, preveri še tisti rumen in rdeč kabel, ki sta pri konektorju.
Dvomim da bom jaz našel kaj če električar ni... ampak nedvomno ko pridem v petek domo je prva stvar da preverim ta dva kabla in ti/vam sporočim naprej, da mi prosim poveš kako naj potem to priklopim
alex1 je napisal/-a:marko21 je napisal/-a:Mgajvr je napisal/-a:kot sem napisal, preveri še tisti rumen in rdeč kabel, ki sta pri konektorju.
Dvomim da bom jaz našel kaj če električar ni... ampak nedvomno ko pridem v petek domo je prva stvar da preverim ta dva kabla in ti/vam sporočim naprej, da mi prosim poveš kako naj potem to priklopim
Iz kje pa si?
Bo hitreje, da ti nekdo fizično pomaga, kot preko foruma uči..
lp
Skubic je napisal/-a:Si siguren, da vžigalnik ne dela ko vzameš kontakt? Če imaš tam res ignition gor in ni kakšna kot las tanka žica lahko priklopiš tja gor.
Skubic je napisal/-a:Še največja verjetnost je, da je rumeni, ampak to je najbolje s car checom pogledat. Če pa nimaš pa kupi 12v "fasn-prifer" pa poglej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost