Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Po mar 01, 2004 5:21 am

justyGTR je napisal/-a:
opc je napisal/-a:P.S. PROSIM NE PODPIRAJTE TISTIH KI KRADEJO AVTORADIJE, ZATO KUPITE AVTORADIO RADIO S PAPIRJI!!!

se strinjam :!:

drgac jest mam papirje ce je to name letel... :oops:

aja, pa vsak ma svoje mnenje o dolocenih ZNAMKAH. ce dolocen model ni nekomu vsec je lahko nekomu tretjemu najboljsi... :wink:

tudi jaz nisem govoril o ukradenem radiu,pac je padel iz kamiona ali kaj jaz vem iz kod ...je pa nov tako kakor vsi ostali modeli pa se veliko ceneje kot v trgovini 8) 8)
Slika

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Kraj: Kropa

re

Napisal/-a matevz Sr mar 03, 2004 3:03 pm

hvala vsem vam še sporočil kako,nekdo mi je zdej nekaj pravil o nekih prešvercanih,k majo menda še garancijo, sam brez računa in dost ugodno,tko da se morm kle mal pozanimat.

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Sr mar 03, 2004 3:22 pm

Kaj je pa narobe z aiwo mam nihov stolp en nov pa mi je vlik bolsi kt en let str sony k ga mam tut pa mata oba enak rms oba mata prblizn iste funkcije s tem d je bla aiwa se precej cnejs in zaenkat sm ful zadovoln z njemu. Pa frend ma tut aiwa avtoradio pa se men cist dopade dau je pa 50k sit zanga. Drgac mam sam pioneerja DEH P3500 MP. Drgac pa kup radio pr svercerju al pa u avstrij jest sm za svojga dal pr svercerju 42k sit u trgovin je biu takrat 63k pred kratkim ga je kupu sosolc u avstrij v mediamarketu za preracunano 35k sit redna cena v slo je pa 58k

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi Če mar 04, 2004 5:29 pm

se strinjam z opc-jem. tud men so spizdl zadevo pa hidoč je v tem ko vem kdo so pa jim ne morem dokazat pol te pa še zapeče ko se lepo pogovarja človk s tabo ko da nič ni blo damnnnnnnnnnnnnnnn. huh je trpel a tipkovna :P
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov