Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Pe avg 20, 2004 6:14 pm

Kaj imam potem šele jaz, ki dobim iz ojačevalca vsega 90W sinusa :roll: :lol: :lol:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe avg 20, 2004 11:49 pm

woolff je napisal/-a:Kaj imam potem šele jaz, ki dobim iz ojačevalca vsega 90W sinusa :roll: :lol: :lol:

Ti maš koher......... jaz mam pa pečico u kuferamo :P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff So avg 21, 2004 1:36 am

Glavno, da se dere. Saj pa je vseeno ali je profesionalna pečica za tekmovanje ali pa tista domača za 30 čukov, glavno da si ti zadovoljen. :wink:

Jaz s svojim toasterjem sem pa kaj mi zdaj morejo. Vsega mam okoli 400 W v avtu in je čist dovolj, rekordov pa nebom podiral :P :D

Upa kdo s 4 jurji proti meni a a a :P :P :D
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Rippy
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Rippy So avg 21, 2004 3:05 am

monster_d je napisal/-a:
Martin je napisal/-a:Ej Croma man, zakaj voziš pralni stroj v prtljažniku, sploh pa model z dvema vratcema? Kje se to prodaja ? Kam daš brisače in piva ko greš na plažo?
lep pozdrav :P br. zam.
Martin

LOOOOOOOOL :EE :cry
ZAkaj dva... ker je en je za predpranje namenjen :lol:

Martin, punce pustiš doma ko greš na morje, prtljago na zadn zic, pa wufer v kufri. Pač eni reskiramo prtljažnik za naše ljubice "wuferji" to je kot fetiš :D nemore usak to zastopit.

monsted_d ; to zato ker učasih ena "ljubica" ne zadovolji useh naših potreb nekateri imajo raje "dvojčice" :lol:
They Sey In Heven Bass Comes First, Cool Heven Is A Bass On Earth. Magnat & PhaseLinear All the way.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So avg 21, 2004 12:45 pm

Jah pritljažnika jaz tud nimam več, ker 80 litrska kišta ni kr tko od muh :) pa še vzad sem mogu one plastike ob strani ven pometat (tam ko so kao original zvočniki not) pa z iverke nardit da sem lahk 3 sistemce zadi not stlaču :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Peter_
Novinec

Kraj: Izola

Napisal/-a Peter_ So avg 21, 2004 11:46 pm

monster_d je napisal/-a:Pa kaj mate skor usi nekaj proti magnatu? :?

S totim XTC-jem ko ga ima sedaj lisko je blo ze uradno namerjenih preko 145dB tak da kr tisina :P
Sploh uni ko mate v avtu papirnate tube :lol:

Sej nimamo nič proti magnatu. Samo bi bil že enkrat lep čas, da bi se definiralo, kaj lepo igra in kaj je nabijanje. Slišal sem enih 15, 20 XTC jev in vsi so zgolj nabijali. Ni en ki bi me presenetil zvokovno.

Sedaj pa se odločite kaj nekomu pomeni lepo igra ali je to kvaliteta reprodukcije basa ali zgolj da nažge pa ni važna kvaliteta.
LP

Peter

Peter_
Novinec

Napisal/-a Peter_ So avg 21, 2004 11:48 pm

lisko je napisal/-a:Drgač je pa lisko tud elektrotehnik pa bo šel študirat energetiko :P

Out of topic

Srečno. Mislim, da sem s tem dovolj povedal.
LP

Peter

Peter_
Novinec

Napisal/-a Peter_ So avg 21, 2004 11:53 pm

voltage je napisal/-a:lisko nedaj se! glavn da je teb ušeč da ti zbija pa si TI zadovoljen. samo še zaupej mi kolk si dau za kondenzator pa kolk ta zadeva pomaga :]

LP
Matic

Kondenzatorji pridejo od 16k SIT navzgor.

Boljša investicija kot kondenzator se je izkazal gelni akumulator

Vesna VRLA je ena zelo komercjalna zadeva v Sloveniji. Ponaša se z visokim kratkostičnim tokom, kar pripomore k temu, da ne je akumulator dovolj hiter in tako ne potrebujemo kondenzatorja.

Ta nova Vesan Extreem ima celo 2350A kratkostičnega toka.
LP

Peter

Peter_
Novinec

Napisal/-a Peter_ So avg 21, 2004 11:55 pm

lisko je napisal/-a:Noben ni reku da nimaš pojma o nečem..... sam o teh ojačevalcih pa res nimaš pojma :)
Ga ma že enih par ljudi in prej ko sem ga kupu sem tud mel možnost ga slišat in verjem da je prasičje močen ojačevalc.

Ko rečeš, da jih ima par ljudi se strinjam skoraj dobesedno si povedal število.

Mnenje o tem ojačevalcu. Ni slab. Škoda ker ima signalno vejo zapacano in s tem slabšo kvaliteto zvoka. Moč pa naj bi bila skoraj toliko kot pišejo. Torej kr vredu.
LP

Peter

nakamichi
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a nakamichi Ne avg 22, 2004 12:28 pm

Peter: Ponovno nabijaš monologe :D:D:D:D

Joke :-P
SQ 4 ever
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost