Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Pe dec 03, 2004 11:09 pm

2fast4u je napisal/-a:Ko sn šou steklo ven iz avta sesat pa pobirat potem ponoči (ja ni mi dalo miru pa sn se ob 22ih spravo it sesat) sn jo našo globoko pod zicom med steklom :)
Zgleda da jo je vrgo pod zic ko radijo ni šou ven pa alarm tulo, jaz pa je tui nisn takrat iskal tam med tistim vsem steklom.

Hehe hudo dobr...to se pa dons res redkokdaj zgodi...od zdaj naprej pa po pameti...not in ven...sej verjetno veš kako to gre :P :lol:

LP
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho So dec 04, 2004 1:50 pm

2fast4u je napisal/-a:Ko sn šou steklo ven iz avta sesat pa pobirat potem ponoči (ja ni mi dalo miru pa sn se ob 22ih spravo it sesat) sn jo našo globoko pod zicom med steklom :)
Zgleda da jo je vrgo pod zic ko radijo ni šou ven pa alarm tulo, jaz pa je tui nisn takrat iskal tam med tistim vsem steklom.

Jaooooo 2fastič ti pa maš tak osrečo da LOOOOOL. Svaka ti čast stari. 8)
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po dec 06, 2004 4:50 am

matcho je napisal/-a:

Jaooooo 2fastič ti pa maš tak osrečo da LOOOOOL. Svaka ti čast stari. 8)

Ej jo ma vedn... mu kar zavidam :P
joke :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Kraj: DUPLEK

Napisal/-a |jurcek| To dec 07, 2004 11:47 am

fak ej...to pa je bed. Še bolj pa to ker mam vsak dan avto skor poleg tebe parkiran. Dobro da mam samo petko pa da mi nimajo kaj dosti ven za vzet ampak vseeno.
Zadnjič sem mel na pol odšraufan brisalec pa sem komaj doma opazo. Neki čudn folk hodi tam mimo!

je pa legenda da si našo ploščico od radia!

zaj pa hitro one protivlomne šipe not dat pa da bojo lahko tukli ko butci pa nebo šlo pa se jim pol smejiš!
Drive as fast as you can and be happy!

Uporabniški avatar
hitri in drzni
Novinec

Kraj: ljubljana/ViČ

Napisal/-a hitri in drzni To dec 07, 2004 6:58 pm

Golfy je napisal/-a:
McWill je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:Mozno da se je keremu z sole celo zasvetilo, al pa kak juznjak :roll:

pisda kaj res morete v vsako temo o kraji rasisticne opazke dat ???!

ja kdo se pa največ s kriminalom ukvarja???

enkrat kriv, vedno kriv? :roll:

Se podpisem Niso vsi isti jih poznam veliko in so moji najbolsi prijatelji vse zanimajo avti.Clovek icti kot ti nic slabsi nic bolsi :D

LP VSEM :D
Vse kar je zenskega spola,rcunalnistvo in AVTOMOBILI

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr dec 08, 2004 12:22 am

Tema zahaja iz naslova..... 2fast je porihtu avtu in radio (blo potrebnega malo popravila ampak špila zdaj) tako da temo zaklepam.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov