Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
Matisse
Nov uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a Matisse Pe feb 11, 2005 10:54 am

... ready to test ...

Slika

Uporabniški avatar
Matisse
Nov uporabnik

Napisal/-a Matisse Pe feb 11, 2005 10:58 am

uaaaa ... yo .. shake that body ...

in finish škatle v kia-ji

Slika

Uporabniški avatar
Matisse
Nov uporabnik

Napisal/-a Matisse Pe feb 11, 2005 11:02 am

Tako, slike so prestavljene, upam, da bo zdaj se vse vidlo.

Sedaj pa pričakujemo komentarje ...

LP vsem, ki preglejujete to temo!

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Pe feb 11, 2005 11:12 am

Zgleda dobro, samo bi bilo orenk bolš če bi ali blo vse modro (tapete po avtu, polica (na kateri skri kable), ali pa tudi box siv kot prtlažnik.
Slika

Uporabniški avatar
Matisse
Nov uporabnik

Napisal/-a Matisse Pe feb 11, 2005 5:53 pm

Sej še to ni v tem avto vse, sedeži so že v modrem enakem materialu, avto je zeleno modre kameleon barve, armatura in ostalo tudi že v skladni modri barvi, tu pa še pride ob vsaki strani ena škatla z zvočniki, ki so v polici, ter spodaj pride še modra obloga, na njo pa drugi ojačevalci

Tako mislim, da bo potem to to ... blue, everything in blue ...

LP!

Uporabniški avatar
prstko
Novinec

Napisal/-a prstko Če feb 24, 2005 3:15 pm

ja no morm rečt da to kr obladate. kok pa to kej zaračunate za to??
Slika

marcel
Nov uporabnik

Napisal/-a marcel To mar 01, 2005 9:02 pm

tista škatla pa prav nč ne paše v avto..pa kablov nebi blo treba tko nametat če se že vidijo...

drugače se pa prtlažnike dela iz poliestra....les je zgodovina

Uporabniški avatar
dr alessio
Novinec

Kraj: okolica kranja (zadraga)

Napisal/-a dr alessio To mar 01, 2005 9:18 pm

sam uni ovalci pr saxoju so cist brez pomena ;) ;) ;) ;) ;) ;)

;) ;)
drgac pa kar solidno
Slika

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk To mar 01, 2005 9:31 pm

mene pa zanima zakaj je sploh bolše, da so zvočniki "narobe" obrneni (kakšni so basi?) pa kako se reče temu tipi škatle, če sploh ima ime ;)
EJ6

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr mar 02, 2005 3:22 am

Lepo lepo edin men osebno mot da se ojačevalci vidjo.....
Sam mam rad da so ojačevalci skriti...... kaj pa koga briga s kom ženem moj sistem :P
Mogoč celo na mojga XTC-ja napišem napis FIRST :P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious Sr mar 02, 2005 3:35 am

ovalce čim prej ven da te ne bo boh štrafal za tako početje

Uporabniški avatar
Matisse
Nov uporabnik

Napisal/-a Matisse Sr mar 02, 2005 9:56 am

Lep pozdrav vsem, ki komentirate temo ...

V kijo pride še par popravkov, kot sem omenil, ko bo denar za to...

poliester? kolikor vem iz predavanj, je še les vedno najboljši material za izdelavo SQ škatel, poliester pa je dodatek za vizualno stvaritev, ker ga je preprosto oblikovati in obdelovati.

skriti ojačevalce in valce dati ven?
Škatla v saxo-ju ni namenjena samo kvaliteti zvoka, namenjena je namreč tudi predstavitvi avdio opreme, ki jo prodajam, namreč začel sem tudi z prodajo SPL avdio opreme Ground Zero serije, Alpine, Pioneer, Clarion avto radijev, SPL dynamics, Rainbow, Treo subwoofers, Sinus Live, Soundstream, ter Genesis, zato sem hotel, da se vse kar imam v vozilu maximalno vidi, ter da se nekaj tudi sliši ...

LP

nakamichi
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a nakamichi Sr mar 02, 2005 11:15 pm

Matisse je napisal/-a:Lep pozdrav vsem, ki komentirate temo ...

poliester? kolikor vem iz predavanj, je še les vedno najboljši material za izdelavo SQ škatel, poliester pa je dodatek za vizualno stvaritev, ker ga je preprosto oblikovati in obdelovati.

Škatla v saxo-ju ni namenjena samo kvaliteti zvoka, namenjena je namreč tudi predstavitvi avdio opreme, ki jo prodajam, namreč začel sem tudi z prodajo SPL avdio opreme Ground Zero serije, Alpine, Pioneer, Clarion avto radijev, SPL dynamics, Rainbow, Treo subwoofers, Sinus Live, Soundstream, ter Genesis, zato sem hotel, da se vse kar imam v vozilu maximalno vidi, ter da se nekaj tudi sliši ...

LP

99% opreme ki jo prodajaš bi rabila malo drugačno predstavitev kot pa vizuelno ;) Dvomim da bo kdo kupil Genesis Dual Mono Extreem zato ker je lep :-P
SQ 4 ever

Uporabniški avatar
Matisse
Nov uporabnik

Napisal/-a Matisse Pe mar 04, 2005 9:00 am

Čakamo samo da bo postalo toplo, ko se sezona odpre

Pripravljeno imamo preko generalne firme kar nekaj predstavitev po Sloveniji, tako da bo tam za videti in slišati nekje 25% naše ponudbe, drugače pa obišči trgovino v Kopru na Ankaranski - Evolution Car Audio, tam se pa da že kar nekaj videti oz. obišči www.evolutioncaraudio.com

LP!

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Pe mar 04, 2005 9:09 am

pubec iz lotmerka....

zmontiraj robo ki ni iz najnižje serije ki jo dobiš pri evolutionu in rajši tisto razkazuj in SQ in ovalci? seveda. :lol: :lol: :lol:

še enkrat pa en nasvet nevem če boš poslušal, robo ki jo zastopaš ni za hauba party-e in podobno ampak je roba s katero si konkurenčen v vseh rubrikah od SQ,SPL, ESPL,... karkoli, samo pozersko nažigavanje z ovalci zadaj pa prtlažniki odprtimi mislim da ni na nivoju te firme ;)
the brand with the three stripes :)

nakamichi
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a nakamichi Pe mar 04, 2005 9:29 am

Kam smo prišli :o
SQ 4 ever

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Pe mar 04, 2005 9:51 am

Matisse je napisal/-a:Lep pozdrav vsem, ki komentirate temo ...

LP

V tvojem zadnjem odstavku je možno prebrati ven, da prodajaš novo robo, oziroma si nek zastopnik za določene firme, oziroma maš neko podjetje, ki se ukvarja z muzko. Iz tega sklepam, da s to izdelavo škatle za prtlažnik, si delaš reklamo na forumu v smislu da bi si pridobil bodoče stranke ali kupce. Ker pravila določajo, da se prodajati nove robe ne sme, tudi podjetij se ne sme reklamirati, lahko jih ampak je reklamo potrebno plačati, sem se odločil, da to temo do nadaljnjega zaprem. Proti tebi ali tvojim izdelkom nimam nič proti, tebe nepoznam in verjamem da si dober dečko, samo žal, če drugim tega ne dovolimo, tudi tebi ne smemo. Lep primer je bil un fant ko je nove LCD-je prodaju, pa smo oglas zaklenili, pa se je bunil zakaj itd.., če tebi tole sedaj dovolimo, potem moramo tudi njemu in mnogim drugim.
Sporen je samo zadnji odstavek, kjer navajaš zastopstvo za te firme. Tudi nekaj drugih besed iz prejšnjih stavkov zbriši, da se nevidi da vi to delate, ampak da si ti to naredu.

Zaklepam do nadaljnjega.

Hvala za razumevanje.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov