No, pa da še jaz nekaj vprašam. Bratranc mi je šenku en radijo na kasete in sicer Pioneer keh-p4900r, pa me zanima, kako bi priključil Mp3 predvajalnik. Vem, da je že veliko o tem napisano, sem 2 uri bral o vsem, so pa določeni problemi. Če kupim uno adapter kaseto, se bojim, da mi jo bo vrglo ven, ker bo zaznal avtoradio, da ni traka, sicer sem tudi probal, tako, da sem iz ene kasete vzel trak ven in dal noter prazno, nakar mi jo po 10 s vrže ven. Tudi za FM modulatorje vem, samo se mi zdijo malo predragi, bi pa probal vseeno kakšno cenejšo varjanto. Ta avtoradio ima zadaj izhod za CD changer in me zanima ali bi se dalo kar preko unga vhoda za changer zvezat AUX? V eni temi v avtoakustiki .comje nekdo napisal, kam točno daš + in - obeh bananc,samo se ni nič zgodilo, ko sem to naredil. Ali se da kaj prevezat, da bi sistem prelisičil in bi AR mislil, da ima vseeno cd changer?
Gričko, ti si omenil, da odpreš AR in signal od kasete prevežeš na bananco. Si 100% prepričan, da bi to delovalo, ker če si 100% prepričan, grem zdej cinit.
Hvala