_BANDIT_ je napisal/-a:cossy je napisal/-a:_BANDIT_ je napisal/-a:Mislim, da bi tale cossy naprej rabil servis (generalna + brušenje + elektro jakuzzi) za SEBE in sicer na naslednjem naslovu:
PSIHIATRIČNA BOLNIŠNICA BEGUNJE
Begunje na Gorenjskem 55
4275 Begunje na Gorenjskem
04 / 533-33-15
Šele potem naj razmisli o vgradnji avtoradia v Forda

BANDIT no da bom še kdaj teb pa robiju (lastniku tvojga kapria) še kdaj naredu kako uslugo recmo pri prepisu sm vaju vozu okrog
no bom šu raj na en servis kele v begne pa bo bol k pa vn pridem pa ti nardim eno dobro reklamo za firmo mislm da se bodo najne poti še križale za ne katere bol za druge man uspešno vedi da nobenmu ne ostanem dolzan
Jao
Dej preber svoj prvi post v tej temi pa povej po pravici, kwa bi si ti mislu, če bi na enem forumu prebral en tak post? Verjetno isto k jest, sploh če nebi poznal pisca

Drgač pa ti svetujem, da mal manj resno jemlješ zajebancijo na tem forumu

to sm pisov zutrej v službi v oklepaju sm posebej napisov (al koko se že napiše)
ker jaz forum spremljam pa recmo pri takih izjavah se vgriznem v jezik se pol sam nasmejim pa grem dalj in ne žalm folka sploh če ga ne poznam in glih iz tega razloga poznam 95% uporabnikov avtomobilizma in vem s kom se lohk zajbavam in s kom ne tistih 5% ki jih pa ne poznam pa če vem odgovor napišem drugače pa ne ker zarad takih in podobnih povstov teme ratajo brezvezne in sam forum izgublja na kvaliteti
drugač pa sem že dost star da mi ni treba svetovat pa tud za svojimi besedami stojim in svoje obljube izpolnem
drugič pa se raj prepričej koga pošiljaš v begne eni smo zlo alergični na to in nam useka precej globoko
kot sm reku poti se križajo