Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
simko1
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a simko1 Če jan 26, 2006 8:26 pm

Moram rečt, da je zelo dobro izpadlo, jaz bi edino preoblekel v navaden siv filc (pač nisem ljubitelj "kričečih" barv). Sicer pa, kot sem že omenil, zelo dobro ;)!

A lahko malo več poveš, kako si montiral tisto lučko? kje si kupil material, kaj vse rabiš itd.?[/quote]
Hvala na pomoci Ahim
Luci na obeh straneh so iste kot jih imajo nekateri doma v vitrinah,oz. najpogosteje jih vidis po gostilnah nad sankom.
Ohisje me je stalo 1200 po komadu,zarnice sem dal plave(halogenka 12v 20w),snop je plavi ob straneh pa je barven kar mi sicer ni najbolj vsec(komad je stal 1500),v bodoce jih nameravam zamenjati z zarnicami katere imajo vgrajene led diodice porabe je nekje pod 2w,svetijo pa cisto plavo stanejo pa nekje 3500 komad.
Ja elektriko sem tako vlekel od akumolatorja nazaj do ojacevalca,pred ojacevalcem sem dal razdelilec(v bodoce nameravam dodat kondenzator na nasprotno stranico),potegnil tok do ojacevalcaIn do dveh varovalk..
Od ene sem potegnil elektriko do stikala za luci katero ima na 1(sveti luc ko odpres prtljazna vrata-Minus gre od senzora za odprta vrata),na 0 ne sveti nic,Na 2 pa svetijo luci stalno.
Od druge varovalke pa sem priklopil na vsako stran preko posameznega stikala na vticnico(lahko priklopis razne naprave preko avto vtica- npr:hladilna torba).
Vse sem nredil sam.
Zadnjo stran bom tudi preoblekel v modro vendar trenutno nimam dovolj casa,ravno tako bom preoblekel box ko ga bom nabavil.
BaNe.
Rover 200 je naret zelo dobro,najbolj mi pa pade pogled na tisti osvetljen znak,skratka odlicno nareto in odlicen izgled.
Je pa dosti lazje bilo za nared kot pa je to pri 400,kjti drugacne oblike je prtljaznik,najbol pri vratih.
Nisem pricakoval da mi bo ratalo.

Uporabniški avatar
uros26
Nov uporabnik

Kraj: mozirje

p

Napisal/-a uros26 Ne feb 12, 2006 11:37 am

Ne rabiš kondenzatorja,daj malo bolši akumulator,najbolje je AGM gelni,po možnosti Vesna Vrla,70 Ah,2500A,js mam takega in sem zelo zadovoljen.

lp
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov