Kar se tiče samega sistema ... spredaj boš moral za druge zvočnike obrezat plastiko ki je za originalnimi zvočniki, kar pa potem povzroči, da basi niso več tako "globoki", sam sem rešil to zadevo da sem vgradil noter peno in stvar je ql... pa obvezno moraš met visokotonce v sprednjih vratih saj lepo zapolnijo zvok. Če v zadnjih vratih nimaš zvočnikov in kablov, potem pejt na sevis pa kupi sponke in jih vgradi direktno v vrata (tam odšraufaj tisto plastiko med vrati in stebrom), najbojše da z multimetrom pomeriš kam moraš spelat ker kabl. Zadnja vrata OBVEZNO obdelaj s peno, saj se mi je zgodilo da moji zvočniki za 100 € niso več delovali po enem mesecu zaradi vlage! Zgleda da pri hitri vožnji vseeno pride toliko vode noter v vrata da jo veter razpiha po zvočnikih in sledi hiter konec zaradi praha v vodi

Če ne drugo nared obroč iz pene pa jo daj okoli zvočnika. Ne pozabi še dat nekaj med masko in vrati od zadi, ker ti bo plastika drgetala ob močnejših basih, sam sem kupil filc za stole, pa ga prilimal tako da se ga ne vidi na vsakih 10-15 cm.
Moraš pa razumet, da kar koli boš naredil ne bo tisto "tapravo". Če hočeš imeti dobre base boš moral riskirat zadnjo polico, ki je jaz na žalost ne morem ...
Upam, da ti je vsaj malo v pomoč, lp