_bordon_ je napisal/-a:za 60k
glede na to da si reko da je bil novi prek 200k bi reko, da je to kar solidna cena
lp
_bordon_ je napisal/-a:sem imel mac audio kao 400w(že odprej) in je zasmrdelo z njega
potem sem dobu na sposojilo drugega (ki sploh newem kakšne firme je ki nič ne piše gor)
in ga je potrgalo
a oječevalec ni bil nastavljen niti na polovico zmogljivosti
TUNING_BOY je napisal/-a:da nebom odpiral nove teme bom kar sem napisal! Zanima me kaj menite o ojačevalcu JBL CS60.4! Sem ga kupil in ga bom potreboval za sprednji sistem zvočnikov! Je 4 kanalni in ima izhoda 4x80W RMS zanima me kaj menite o njemu in če bo dost močn za sprednji sistem? Hvala in lep pozdrav
Vince je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:da nebom odpiral nove teme bom kar sem napisal! Zanima me kaj menite o ojačevalcu JBL CS60.4! Sem ga kupil in ga bom potreboval za sprednji sistem zvočnikov! Je 4 kanalni in ima izhoda 4x80W RMS zanima me kaj menite o njemu in če bo dost močn za sprednji sistem? Hvala in lep pozdrav
Kakšen sprednji sistem?
TUNING_BOY je napisal/-a:Vince je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:da nebom odpiral nove teme bom kar sem napisal! Zanima me kaj menite o ojačevalcu JBL CS60.4! Sem ga kupil in ga bom potreboval za sprednji sistem zvočnikov! Je 4 kanalni in ima izhoda 4x80W RMS zanima me kaj menite o njemu in če bo dost močn za sprednji sistem? Hvala in lep pozdrav
Kakšen sprednji sistem?
Mislil sem za sprednje zvočnike! Nizkotonc pa visokotonc! Pa me zanima kakšne zvočnike mi priporočate za takšen ojačevalec, da bi čim glasnejše pa čisto igralo? Čim cenej pa čim boljše!
Hvala
Gricko je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:Vince je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:da nebom odpiral nove teme bom kar sem napisal! Zanima me kaj menite o ojačevalcu JBL CS60.4! Sem ga kupil in ga bom potreboval za sprednji sistem zvočnikov! Je 4 kanalni in ima izhoda 4x80W RMS zanima me kaj menite o njemu in če bo dost močn za sprednji sistem? Hvala in lep pozdrav
Kakšen sprednji sistem?
Mislil sem za sprednje zvočnike! Nizkotonc pa visokotonc! Pa me zanima kakšne zvočnike mi priporočate za takšen ojačevalec, da bi čim glasnejše pa čisto igralo? Čim cenej pa čim boljše!
Hvala
še enkrat....kakšen sprednji sistem?
three6 je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:Če ne znaš brat pa ne morem pomagat-lepo sm napisal za nizkotonc pa visokotonc!
Gricko te sprašuje za znamko in model sistema, katerega si lastiš
TUNING_BOY je napisal/-a:Vince je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:da nebom odpiral nove teme bom kar sem napisal! Zanima me kaj menite o ojačevalcu JBL CS60.4! Sem ga kupil in ga bom potreboval za sprednji sistem zvočnikov! Je 4 kanalni in ima izhoda 4x80W RMS zanima me kaj menite o njemu in če bo dost močn za sprednji sistem? Hvala in lep pozdrav
Kakšen sprednji sistem?
Hvala
Gricko je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:Vince je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:da nebom odpiral nove teme bom kar sem napisal! Zanima me kaj menite o ojačevalcu JBL CS60.4! Sem ga kupil in ga bom potreboval za sprednji sistem zvočnikov! Je 4 kanalni in ima izhoda 4x80W RMS zanima me kaj menite o njemu in če bo dost močn za sprednji sistem? Hvala in lep pozdrav
Kakšen sprednji sistem?
Hvala
tu sprašuješ po AMPU in če bo dosti močan za tvoj prednji sistem!
Prednji sistem je ???? ( 2 Way, 3Way,....za 20ksit, za 100ksit??...)
in pol ti mene sprašuješ če ne znam brati???
nauči se pisati bolj razločno oz odgovori na vprašanje boljkonkretno, pa ti lahko potem tudi mi bolj konkretno odgovorimo!!
Ali bo dovolj 80WRMS?? odvisno od sistema ( in ne govorim o nizkotoncih in TW) ampak od kvalitete sistema ....enega bo že trgalo, en se bo šele ogreval pri teh watih....in odvisno je tudi koliko ima realnega RMSja ta amp in pri kakem popačenju
kolikor poznam JBL (ne prav dobro) nima nič kaj nadpovprečnih ampov oz bolj sivo povprečje, medtem ko višje serijo so dobre
PS: če kupuješ oboje, moraš gledati oboje, da bo dobro skupaj igralo...slab sistem na dobrem ampu ....škoda denarje in obratno tudi....
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov