Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

mp3

Napisal/-a seat Če sep 25, 2003 4:17 pm

Lejte z mp3 avtoradiji je tako dandanes ze vsak j**c zna predvajati mp3 datoteke tako je tut z avtoradiji jst se zmeraj stojim za tistmu pregovoru MAL DNARA MAL MUSKE.Sej vem de nima vsak 120k sit ampak jst cenim se druge funkcije avtoradija(dober tuner,velik kontrasten display.ID3 tag pesmi ti mora izpisati v celoti ne kr neki 8 znakov,mora pa znat dut odkodirat glasbo v formatu WMA)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
jaka81
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Re: mp3

Napisal/-a jaka81 Če sep 25, 2003 4:31 pm

seat je napisal/-a:Lejte z mp3 avtoradiji je tako dandanes ze vsak j**c zna predvajati mp3 datoteke tako je tut z avtoradiji jst se zmeraj stojim za tistmu pregovoru MAL DNARA MAL MUSKE.Sej vem de nima vsak 120k sit ampak jst cenim se druge funkcije avtoradija(dober tuner,velik kontrasten display.ID3 tag pesmi ti mora izpisati v celoti ne kr neki 8 znakov,mora pa znat dut odkodirat glasbo v formatu WMA)

to imaš že prav ..."mal dnara mal muske" ...ampak niso vsi taki "fanatiki" na muziko ...nekaterim je pač pomembno da neki špila in je mega! :wink: mene npr velik kontrasten display ne zanima, praw tako se mi zdi smešno si vgrajevat neke DVD-je al kej podobnega v avto ...še tko je preveč nesreč, kaj šele da se med vožnjo spravimo gledat npr. Fast and furious :P ...s tem pa ne mislim nič slabega, če ima kdo to veselje naj jo pač ima! ...kot sm reku za avtoakustiko lahko zapraviš celo premoženje ...seveda če maš možnost in če te to veseli! če ne pa ...4 zvočniki + diskreten avtoradio in si čisto zadovoljen da ni tišina v avtu :lol:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

mp3

Napisal/-a seat Če sep 25, 2003 4:37 pm

Lej Jaka81 to kar si napisal naceloma drzi,sam zarad displaya se pa ne strinjam s tabo.Lej kupis en mp3 avtoradijo za cca 40k sit pa se peljes protisoncu pa te zanima naslov pravkar poslusane pesmi pa se trudis pa gledas pa napenjas oci pol pa 100 metrov prevozis s pogledom na k****v display pa se zakantas enmu tipu v avto.
:shock: :shock:
Kaj bos pa pol :roll:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
jaka81
Nov uporabnik

Napisal/-a jaka81 Če sep 25, 2003 5:05 pm

seat... ja načeloma drži kot bi reku ti :wink: ...spet pa je odvisno od posameznika ...npr. če že vrtiš svoj CD naj bi vedu približno kiri komadi so na CD-ju in s tem naj bi tudi poznau kaj se trenutno vrti ...se strinjaš?? drugo je če maš sposojen CD ...v tem primeru bi js osebno najprej doma na rač. pregledau komade ker je tam dosti bolj pregledno :wink: ....potem je tudi odvisno od lege avtoradia v avtu kako bo display pregleden ....pa recimo tudi če maš temnjene šipe ti mal koristi :wink: ...no uglavnem v grobem mislim da se strinjava ...al ne?? če hočeš nekaj poštenega bo treba zapravit neki denarja, če pa hočeš da sam špila bo dovolj tudi 30k :lol:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

mp3

Napisal/-a seat Če sep 25, 2003 5:20 pm

Ja lepo si napisu vendar te morm malo popravt,cd z mp3-ji vsebuje cca 140 komadov(pesmi) a drzi.Men vsak mesec pade 2 cd-ja z mp3 musko to je cca 300 komadov pa ce me zdele vprasas a mam en stiklc ti morem povedat da niti slucajno ne vem kaj mam in kaj ne.Jst dam cd v radio in se peljem ce mi je pesem vsec tut pogledam katera je.No nebova komplicirala kaj ne.No enim je res vazn sam da neki piska(Uboga usesa) :D
Sam smo pa nekateri ki bi cel mesec delali da bi si lahka prvosli malenkost boljs radijo.Drugace pa se v celoti strinjam s tabo.LP

Uporabniški avatar
jaka81
Nov uporabnik

Napisal/-a jaka81 Če sep 25, 2003 5:53 pm

no vidiš da se strinjava :D :D LP

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Če sep 25, 2003 6:24 pm

zazo, poglej. Sicer mal offtopic a vseeno. Če si "po domače" povedano i**** se ti kaj takega lahko zgodi. Kakšen policaj lepo te prosim, prometni? :) Verjem mi, da se že znam branit pred našimi "odličnimi" organi. BTW: policaj, takšen ali drugačen, brez sodnega naloga nima vstopa v tvoje stanovanje.
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

mp3

Napisal/-a seat Če sep 25, 2003 6:51 pm

Jaka no a ni lepo da najdema na koncu skupno besedo.Vprasu bi te kaksen sound si lastis v avtu :?: :?: :?:

Uporabniški avatar
jaka81
Nov uporabnik

Napisal/-a jaka81 Če sep 25, 2003 7:24 pm

lepo ja :wink:
no kot sm že napisau mam SONY Xplode 4x50W MP3 ...zvočnike pa mam original (6 zvočnikov) ...zdej mam namen delat zadnjo polico pol pa počasi še kak sub in ojačevalec ....glede na to da mi muzika ni na prvem mestu (verjetno si opazu! :wink: ) vlagam v druge zadeve! ...no sej to kar mam trenutno, pa čeprav je serijsko v avtu mi zaenkrat zadošča ...vsaj dokler ne zrihtam ostalo na avtu :lol:

Uporabniški avatar
jaka81
Nov uporabnik

Napisal/-a jaka81 Če sep 25, 2003 7:26 pm

seat ...drugače pa vidim da si podoben mojmu bratrancu ...on bi tudi dau celo premoženje v avtoakustiko! :wink:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

mp3

Napisal/-a seat Če sep 25, 2003 7:57 pm

No ravno toliko nisem vlozil v musko kot tvoj bratranec kot si napisal je zapravil cca 2000 evrov no sej ce jst razmislim tudi nisem kaj dosti manj zagonu za sound.Pac kupujem kolikor mi denar dopustuje.Ti pravim da moja punca kr zavija z ocmi ko zacnem na netu gledat kak ojacevalc al radio.Zivljenje je pac kruto kajne. :D :D :D

Uporabniški avatar
jaka81
Nov uporabnik

Napisal/-a jaka81 Če sep 25, 2003 11:22 pm

življenje je kruto ja :wink:
hmm... ona zavija z očmi ko gledaš kak ojačevalec ....ti pa ko gleda ona nove čeveljčke?? :lol:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če sep 25, 2003 11:24 pm

PIONEER deh-p7400mp sam 107000 sit

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo Pe sep 26, 2003 5:46 am

Tilen je napisal/-a:zazo, poglej. Sicer mal offtopic a vseeno. Če si "po domače" povedano i**** se ti kaj takega lahko zgodi. Kakšen policaj lepo te prosim, prometni? :) Verjem mi, da se že znam branit pred našimi "odličnimi" organi. BTW: policaj, takšen ali drugačen, brez sodnega naloga nima vstopa v tvoje stanovanje.

tilen jest sem povedal svoje mnenje in izkusnje... :D

delajte po svoje.. :D

jest vem da kupujem samo še pri nas.. če si pameten.. in znaš kak tel. obrnit se da tudi v SLO. dobit dobre cene za avtoradije :D

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Pe sep 26, 2003 9:01 am

Leto nazaj, Sony z MP3-jem....50.000....sverc komerc 8)

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Pe sep 26, 2003 9:12 am

zazo, se popolnoma strinjam s tabo, da se da dobit kej pr nas, a nekako s težkim srcem dam za nekaj 100-150 jurjev, brez garancije...
Slika

dB-JURE
Nov uporabnik

Kraj: Polzela

Napisal/-a dB-JURE Pe sep 26, 2003 12:52 pm

ej pa vi ste sami neki profi akustičarji :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

glej tako je iz radija za 50kSIT NE moreš dobiti ven nekega kvalitetnega zvoka,...
ce zelis kvaliteto moras vzeti najvisje modele od cca 100kSIt dalje

glede scercanja: dajte se zresnt, kdo ti bo pa upostevu garancijo, pa ko ti ga bodo ukradl, kake papirje jim bos dal :dddddddd :? :? :? :evil: :twisted:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To sep 30, 2003 3:44 pm

Sej pravim če hočeš kvaliteto !!! jst sm si kupu PIONEER vso opremo mam PIONEER se skupi okol 240tisoč z montažo seveda !!
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov