seat je napisal/-a:Lejte z mp3 avtoradiji je tako dandanes ze vsak j**c zna predvajati mp3 datoteke tako je tut z avtoradiji jst se zmeraj stojim za tistmu pregovoru MAL DNARA MAL MUSKE.Sej vem de nima vsak 120k sit ampak jst cenim se druge funkcije avtoradija(dober tuner,velik kontrasten display.ID3 tag pesmi ti mora izpisati v celoti ne kr neki 8 znakov,mora pa znat dut odkodirat glasbo v formatu WMA)
mene npr velik kontrasten display ne zanima, praw tako se mi zdi smešno si vgrajevat neke DVD-je al kej podobnega v avto ...še tko je preveč nesreč, kaj šele da se med vožnjo spravimo gledat npr. Fast and furious :P ...s tem pa ne mislim nič slabega, če ima kdo to veselje naj jo pač ima! ...kot sm reku za avtoakustiko lahko zapraviš celo premoženje ...seveda če maš možnost in če te to veseli! če ne pa ...4 zvočniki + diskreten avtoradio in si čisto zadovoljen da ni tišina v avtu
...spet pa je odvisno od posameznika ...npr. če že vrtiš svoj CD naj bi vedu približno kiri komadi so na CD-ju in s tem naj bi tudi poznau kaj se trenutno vrti ...se strinjaš?? drugo je če maš sposojen CD ...v tem primeru bi js osebno najprej doma na rač. pregledau komade ker je tam dosti bolj pregledno
....potem je tudi odvisno od lege avtoradia v avtu kako bo display pregleden ....pa recimo tudi če maš temnjene šipe ti mal koristi
...no uglavnem v grobem mislim da se strinjava ...al ne?? če hočeš nekaj poštenega bo treba zapravit neki denarja, če pa hočeš da sam špila bo dovolj tudi 30k
) vlagam v druge zadeve! ...no sej to kar mam trenutno, pa čeprav je serijsko v avtu mi zaenkrat zadošča ...vsaj dokler ne zrihtam ostalo na avtu Tilen je napisal/-a:zazo, poglej. Sicer mal offtopic a vseeno. Če si "po domače" povedano i**** se ti kaj takega lahko zgodi. Kakšen policaj lepo te prosim, prometni?Verjem mi, da se že znam branit pred našimi "odličnimi" organi. BTW: policaj, takšen ali drugačen, brez sodnega naloga nima vstopa v tvoje stanovanje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov