Avdiofili, raj za vas...

Luky

Napisal/-a Luky So nov 22, 2008 7:12 pm

od kdaj bose hrešči ko je ful naglas??? :shock:
tega nism navajen, kr v našem nč ne hrešči

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So nov 22, 2008 7:15 pm

Luky je napisal/-a:od kdaj bose hrešči ko je ful naglas??? :shock:
tega nism navajen, kr v našem nč ne hrešči

dj preberi se enkrat njegov post.
Ni vse res kar napišem

Luky

Napisal/-a Luky So nov 22, 2008 7:21 pm

bass je napisal/-a:Sem ga izboljšal, da mi je za silo, ker v življenju ni samo avto. Prioritete.
Klikni na moj avatar, je vse opisano v galeriji.

In vem, da vas večina misli, da nekaj pametujem.
Jaz sem z bose (in v avtu in drugače) razočaran. Če serijsko manjka en twiter v avtu spredaj, pa vse hrešči malo čez polovico na original 4x18w radiju, je to zame vse prej kot poslušljivo. Enako v A4 od znanca. Don't believe the hype.

sej sm prebral njegov post, v oči mi je pa padel tale :roll:

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 So nov 22, 2008 11:00 pm

bass je napisal/-a:Glede na to, da sem šolan glasbenik in se z glasbo aktivno ukvarjam že 18let, pa lahko verjameš, da ne tresem praznih klamf...

Brez zamere ampak to danes ni relevantno... :idea: Pač v današnjih časih je glasbenik lahko vsak poglej slovensko glasbeno sceno.Avtorju teme se opravičujem za OFF.

inkfish
Nov uporabnik

Napisal/-a inkfish Ne nov 23, 2008 8:48 am

Ko je avto ugasnjen, men ne hruši tud ko je na polno. Ko pa ga prižgem, pa začne samo levi zvočnik hrušet. Naj še povem, da sem ta zvočnik že menjal, pa je isto. Na enem drugem forumu smo prišli do sklepa, da je očitno problem v napetosti. Namreč, ko je avto ugasnjen, pade napetost pod 12V, ko pa ga prižgem pa prve 3 sekunde ne hruši, pol pa začne hrušet. Predvidevam, da takrat naraste na več kot 12 V. Radio sem že menjal tud, pa ni razlike. Je lahko kriv ojačevalec?

Uporabniški avatar
(Ales)
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a (Ales) Ne nov 23, 2008 10:55 am

Si činče preveril?
Drugače pa na ojačevalcu obrni samo desni in levi kanal (kable zamenjaj - zvočniške).
avto pa pes morata imeti nemške starše, baba je pa lah tud eksotična
got k-jet? Slika

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Ne nov 23, 2008 12:41 pm

js sem poslušal sistem od bose pa sem tut bil presnečen. itak če doplačaš za ozvočenje da userješ dnarja še pa još sam useen da neki od sebe. kolega ma pa u roverjo harman kordon pa tut zelo lepo špila!

inkfish
Nov uporabnik

Napisal/-a inkfish Ne nov 23, 2008 12:45 pm

(Ales) je napisal/-a:Si činče preveril?
Drugače pa na ojačevalcu obrni samo desni in levi kanal (kable zamenjaj - zvočniške).

To ni na činče. Je ekstra bose kabel, sem ga dobil orginal in ne vem če bi ga zaj šel narazen rezat, da bi kanale menjaval.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne jan 04, 2009 3:58 pm

bass je napisal/-a:
dgreso je napisal/-a:
bass je napisal/-a:
dgreso je napisal/-a:je pa dejstvo da ne ločiš SQ od SPL sistemov zato ne piši bedarij ;)

Sorry ker je bose kao SQ ali kaj? Dej ne s*** človek božji.
Bose je kvečjemu SC (Sound like Crap). SPL pa ni niti v mokrih sanjah...

dokler boš take piso bom sral ker zgleda da mam mal več podlage oz znanja o avtoakustiki ko ti ;) :D

sicer se nočem kregat, ampak tut mene zanima kak sistem maš v avtomobilu?

Se res nimava kaj prepirat, ampak če ti je bose SQ, je počasi res čas, da se nehaš potapljati, ker imaš očitno resno okvarjen sluh...ali so pa za to poskrbeli DD zvočniki?
Se oproščam, če sem užalil tako avtoriteto na področju avtoakustike, kot si ti.

Over and out.

mislm da si s svoim avtoradijem use dokazal kok se kj spoznas na avtoakustiko,sorry za izraz ampk tko je...inkfish:tebi je najbolje res da se obrnes na avtoakustiko.com ce se ze nisi:P ..lp pa sry za off

Over and out.[/quote]

Uporabniški avatar
frenk19
Novinec

Napisal/-a frenk19 Ne jan 04, 2009 4:29 pm

inkfish; a si mogoče elektriko za ojačevalec vlekel po isti strani avta kot činč kable?
Kr ponavadi zaradi tega pridejo motnje, in maš občutek kot da slišiš zvok motorja v zvočnikih. Zaradi prenosa frekvence.

drot1625
Nov uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a drot1625 Ne jan 04, 2009 4:30 pm

Malo bolj točno opiš tole motnjo;a ti piska,hrešči ,brenči,al pri vsaki glasnosti?

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Ne jan 04, 2009 4:41 pm

Jaz ti predlaga da akumolator priklopiš na polnilc avto je seveda ugasnjen, pa boš videl kaj bo, če bo hreščal je kj druzga če bo pa vredu je pa akumulator

dencor
Novinec

Napisal/-a dencor Ne jan 04, 2009 5:13 pm

pskoda je napisal/-a:Jaz ti predlaga da akumolator priklopiš na polnilc avto je seveda ugasnjen, pa boš videl kaj bo, če bo hreščal je kj druzga če bo pa vredu je pa akumulator

To bi bil lahko tudi vzrok aja probi na radiji zamenjat kabla za levi in desni zvočnik pa boš vido če ti bo začel desni hreščat

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Ne jan 04, 2009 5:59 pm

RejmiK je napisal/-a:mislm da si s svoim avtoradijem use dokazal kok se kj spoznas na avtoakustiko,sorry za izraz ampk tko je...

To še ni noben pokazatelj o njegovem poznavanju... :idea:

marej
Novinec

Napisal/-a marej Ne jan 04, 2009 6:14 pm

Nevem zakaj se eni prtožujete nad BOSE doma smo imeli audija a6 z bose smo bili zelo zadovoljeni,sedaj ima moj oče a8 in je resnično zvok odličen pri majhni glastnosti ali pa na maxu in nič ne hrešči.Na Verovškivi smo probla b&o v Audiju a5 tudi zelo odličen zvok vreden denarja.

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Ne jan 04, 2009 6:23 pm

Jest bom pa samo tako rekel, če kupiš rabljen avto, kateri že ima BOSE ozvočenje, potem super, če si zadovoljen je to to, ampak kolikor ga pa doplačaš pri novem avtu, pa ta BOSE sistem ni vreden niti 10% cene... Špila u redu in vse, ampak vreden pa svojega denarja žal ni, pa recite karkoli...

Preglej mase pri ojačevalcu in pri povezavi z avtoradijem, mogoče ne bi bilo slabo vse kable, ki povezujejo AR in ojačevalec v folijo zaviti, kar pa zna biti tudi problem je pa poglej zvočniški kabel od levega zvočnike, se je že ničkolikokrat zgodilo, da je bil kabel poškodovan in se je dotikal šasije avta, v tem primeru si imel probleme pri prižganem avtu...

LP

marej
Novinec

Napisal/-a marej Ne jan 04, 2009 6:51 pm

fora BOSE ni v tem,da samo špila pa da so malo močnejši zvočniki,fora je da je fullll bolj kvaliteten zvok.Tukaj je filem od B&O sistema http://video.google.com/videosearch?q=a ... mb=0&aq=f# od bose nisem našel.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Ne jan 04, 2009 8:07 pm

marej je napisal/-a:fora BOSE ni v tem,da samo špila pa da so malo močnejši zvočniki,fora je da je fullll bolj kvaliteten zvok.Tukaj je filem od B&O sistema http://video.google.com/videosearch?q=a ... mb=0&aq=f# od bose nisem našel.

Pa še pri B&O včasih ni kvalitete na nivoju,ki bi jo pričakoval... :idea:

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne jan 04, 2009 8:32 pm

JEREMIJA79 je napisal/-a:
RejmiK je napisal/-a:mislm da si s svoim avtoradijem use dokazal kok se kj spoznas na avtoakustiko,sorry za izraz ampk tko je...

To še ni noben pokazatelj o njegovem poznavanju... :idea:

..kako da ne??..če "ti" nimaš dobrega avtoradia potem tud nemors met čistega sounda(npr.SQ)..a ni tko??..če se pa usaj malo spoznas na avtoaakustiko potem ja mors vedt da je skoraj najbl vazna glavna enota(avtoradio)...pa ne uzet tega tko kot da se mislim kregat..dalec stran od tega..sam povem svoje mnenje..lp

sry za off!
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost