tega nism navajen, kr v našem nč ne hrešči
bass je napisal/-a:Sem ga izboljšal, da mi je za silo, ker v življenju ni samo avto. Prioritete.
Klikni na moj avatar, je vse opisano v galeriji.
In vem, da vas večina misli, da nekaj pametujem.
Jaz sem z bose (in v avtu in drugače) razočaran. Če serijsko manjka en twiter v avtu spredaj, pa vse hrešči malo čez polovico na original 4x18w radiju, je to zame vse prej kot poslušljivo. Enako v A4 od znanca. Don't believe the hype.
bass je napisal/-a:Glede na to, da sem šolan glasbenik in se z glasbo aktivno ukvarjam že 18let, pa lahko verjameš, da ne tresem praznih klamf...
bass je napisal/-a:dgreso je napisal/-a:bass je napisal/-a:dgreso je napisal/-a:je pa dejstvo da ne ločiš SQ od SPL sistemov zato ne piši bedarij
Sorry ker je bose kao SQ ali kaj? Dej ne s*** človek božji.
Bose je kvečjemu SC (Sound like Crap). SPL pa ni niti v mokrih sanjah...
dokler boš take piso bom sral ker zgleda da mam mal več podlage oz znanja o avtoakustiki ko ti![]()
sicer se nočem kregat, ampak tut mene zanima kak sistem maš v avtomobilu?
Se res nimava kaj prepirat, ampak če ti je bose SQ, je počasi res čas, da se nehaš potapljati, ker imaš očitno resno okvarjen sluh...ali so pa za to poskrbeli DD zvočniki?
Se oproščam, če sem užalil tako avtoriteto na področju avtoakustike, kot si ti.
Over and out.
pskoda je napisal/-a:Jaz ti predlaga da akumolator priklopiš na polnilc avto je seveda ugasnjen, pa boš videl kaj bo, če bo hreščal je kj druzga če bo pa vredu je pa akumulator
marej je napisal/-a:fora BOSE ni v tem,da samo špila pa da so malo močnejši zvočniki,fora je da je fullll bolj kvaliteten zvok.Tukaj je filem od B&O sistema http://video.google.com/videosearch?q=a ... mb=0&aq=f# od bose nisem našel.
JEREMIJA79 je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:mislm da si s svoim avtoradijem use dokazal kok se kj spoznas na avtoakustiko,sorry za izraz ampk tko je...
To še ni noben pokazatelj o njegovem poznavanju...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost