Avdiofili, raj za vas...

G-4S

Napisal/-a G-4S Če okt 30, 2003 3:40 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
cury
Nov uporabnik

Napisal/-a cury Če okt 30, 2003 3:57 pm

Vince ma cist prov. p...a prsli so v slovenijo pa misljo da so taglavni. to je tko kt ce bi mi prsli dol k njim pa vsakmu moril ipd. so pa oni krivi skor za vse fajte v diskotekah-klubih-barih. sam gledajo kje bodo komu zatezil pa to sam takrat k jih je ene 10 skup drgac so pa tih. eni so fullll uredu in se z njimi bolje razumem kot z kaksnim slovencem sam nazalost niso vsi taki. men so npr. glavo v portorozu cist za brezveze zbil-8 sivov. sam na tleh sem lezal pa sm cist enmu drugmu neki reku pa pridta 2 mem pa neki sta je, sta je jst ustanm da bi spizdu pol pa bum s flaso-j...m mu mater. k so skupi so glasni, k so pa vsak po sebi so pa ene PI..E!!!!!!

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Če okt 30, 2003 5:08 pm

si ne morem, da ne bi bil tih :P
Osebno poznam Vinca še iz pleničk :lol: :lol: (mi je skor sosed) in verjemte da je v redu človek po naravi, ga pa nekatere stvari hitr razkurjo, zato tudi mogoče tak prvi vtis 8)

je pa G-4S zadel bistvo njegovega pisanja (po moje :wink: )

ps: a je na avtomobilizmu tud kategorija blodnje, ker tale tema je za tja :idea: :twisted:

Uporabniški avatar
yugo-speed
Nov uporabnik

Kraj: straža

Napisal/-a yugo-speed Če okt 30, 2003 5:09 pm

ja sej mate prou eni res kr brezveze sikajo.ampak ce se pa fuleras pa pade ne
ampak ce govorite okrog tku ku kle pol pa ni cudn da vs bombajo
jst niti enkrat nism dobu batin od njih
prns se skini bojijo capcou ku ogna,k so sikal pol so pa enga pa po enga dobil pa nazgal zdej je pa cist mer(nobene panike)
to k jih kritizarate jih najbol uzal ,zdej je bil en kolega pr men k je (SRBIN)pa je reku kaj so to za eni supki (da jih je men dobit u roke)bi jih mleu
EVO VIDTE TO JE TO!!!!!!!!!!!11

G-4S

Napisal/-a G-4S Če okt 30, 2003 5:19 pm

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Če okt 30, 2003 5:28 pm

G-4S je napisal/-a:Če je tvoj kolega "čapac" je to povsem pričakovana reakcja :twisted: Če ni, pa naj še enkrat prebere debato.

Sicer pa jaz se ves čas gibam v takih krogih (pač živim v delu Lj., kjer je veliko "bratov"), pa še tak šport treniram. V glavnem so kul ljudje sam "čapac power" (kamor sodi tudi veliko "počefurjenih" Slovencev) je pa TEMA!

sj nima veze, sam ker šport pa?
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Če okt 30, 2003 5:29 pm

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Napisal/-a just_in Če okt 30, 2003 5:32 pm

semje kr zdel ja... :P
Slika

Uporabniški avatar
yugo-speed
Nov uporabnik

Kraj: straža

Napisal/-a yugo-speed Če okt 30, 2003 5:39 pm

JA TEK NA DOM,PA BOSANCI to gre pa skup,to so res neki papki,k misljo pol da so pa mocni
a so ene picke (mors trenerat rafting ,tk k jst pol si pa jack).to vm dam pa prov kao neki fajtri pol se pa jih 10 zbere pa so mocni
zdej pa razumem zakaj mrzite capce.k drugac so bosanci zagrizeni za fuzbal,ne pa za tek na dom(ti so res eni sulubajzeji

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Napisal/-a just_in Če okt 30, 2003 5:41 pm

yugo-speed je napisal/-a:JA TEK NA DOM,PA BOSANCI to gre pa skup,to so res neki papki,k misljo pol da so pa mocni
a so ene picke (mors trenerat rafting ,tk k jst pol si pa jack).to vm dam pa prov kao neki fajtri pol se pa jih 10 zbere pa so mocni
zdej pa razumem zakaj mrzite capce.k drugac so bosanci zagrizeni za fuzbal,ne pa za tek na dom(ti so res eni sulubajzeji

no toj to... sj so uredu ljudje pa use, sam če je 1 sam je prpa, k jih je pa 5 na enga so pa usi glasni, edin to mene mot... :)

drgač so pa fejst pobje... :P
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Če okt 30, 2003 5:47 pm

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Če okt 30, 2003 6:15 pm

catfish je napisal/-a:Vince !
Preveč nestrpnosti je v tebi. Maš prav, da si jezen ampak a je to razlog da sovražiš . Praviš balkanci (misliš na primativizem), veš kdo je bil Nikola Tesla, sploh razumeš oz poznaš kulturo in zgodovino Balkana, zakaj je taka muzka (ta melodija in npr. besedila),zakaj je sploh tak temperament. Ne podpiram huliganov, vendar vedi da so to posamezniki, ki se družbi znajo dokazovati samo s svojo fizično močjo. Ti uporabi svojo glavo in se jim umakni. Posod obstajajo taki posamezniki, v vseh kulturah, k so močni k biki pametni pa lih tok. Torej ne spadaš v to kategorijo ljudi si pameten zato uporabi svojo glavo in se umakni.
Sem pa drugač tudi T.I. Balkanc in ponosen na svojo kulturo- ne na posameznike huligane pač pa na kulturo naroda.
Sej drgač si najbrž čist kul človk, pač si mel slabe izkušnje z določenimi huligani.

LP !
CATFISH-BALKANC

Zazo tole naj bi bil en vzor odgovora človeka, ki misli drugače (oz. niti ne) od mene...To je samoumevno da vsi niso takšni (za primer sem dal moja dva kolega, ki sta od dol), vendar nekaj posameznikov hudo odtehta tisti del normalnih ljudi (pa ne mislim številčno ampak v njihovi gluposti)...
BTW Jaz sem mislil, da si ti dobil 2500sit kazni ne pa 25k sit :shock: :shock: :shock:
G4-S...model obvlada
Misty...a moriš :P (ta model gre men pisat o vročekrvnosti k bi ga le poznal :wink: bi se skupi režal...)

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

Vojc
Nov uporabnik

Napisal/-a Vojc Če okt 30, 2003 6:22 pm

Zadnji krožni? Pa ne da delite krožni na zadnji in sprednji :lol:

Kakorkoli sem mnenja da se vsak konflikt da rešiti z besedami, vsaj do sedaj mi je to uspelo. Sodit pa en narod po obnašanju nekaj posameznikov, pa dejte no, bodite resni! Kako bi se vi počutili na njihovem mestu. To je isto kot da greš v Italijo in te označijo za "sporco slavo" (umazan Slovan) samo zato ker si pač iz Slovenije. Če to ni nacionalizem?

Glede borilnih veščin, so pa pretepači predvsem začetniki - pač potreba po dokazovanju. Noben pravi mojster se ne bo spustil na tako nizko raven in se tepu po lokalih, tega še nisem videl in mislim da tudi ne bom.

G-4S

Napisal/-a G-4S Če okt 30, 2003 7:00 pm

Vojc
Nov uporabnik

Napisal/-a Vojc Če okt 30, 2003 7:11 pm

G-4S je napisal/-a:Ja, sprednji krožni je brez obrata, torej samo udarec z nogo iz bokov (polkrožni torej :P )

Torej ni krožni, ampak polkrožni - Goro Chagi oz. Bandae Dollyo Goro Chagi :P :P

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Če okt 30, 2003 7:13 pm

G-4S je napisal/-a:
pa še tak šport treniram.

kaj pa ti treniras? sploh nism vedu da mamo sportnike v teamu :wink:
ze zvedu, vcasih je kul prbrat celo temo preden odgovarjas :)

fajter :lol:

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Če okt 30, 2003 7:45 pm

...izvuuuklaaa si ciigluuu iz temelja mojih...tamtaratam tam tam...

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Napisal/-a just_in Če okt 30, 2003 8:16 pm

Slika

joke... :P
Slika

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Če okt 30, 2003 8:40 pm

catfish je napisal/-a:Sej drgač si najbrž čist kul človk, pač si mel slabe izkušnje z določenimi huligani.

ma ne morm bit tih na tole... :roll:
sej pomoje je tut cis ok pa ne nek naci ane!!! :roll: sam narobe razumete ka hoče povedat pomoje... :?
nevem, sam če ste opazli sem iz okolice Velenja in morm rečt da je tuki res dost ''jugotov'' sam niso vsi slabi oz. sranje dela: 1. mularija ko vse skup pomešajo pa nevejo več s kod so pa ka hočjo dokazvat.... (v pm znjimi) in pa razna mafija ko je pa tk povsod pač j*** ga ane...
drgač pa: zarad mene naj bojo tuki, tud sam včas poslušam narodnjace :wink: in sem dokaj tolerantn... and i like burek :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Če okt 30, 2003 9:02 pm

Se čist strinjam s catfishom. isto mislm da je Vince kul, ker sva tut prej kontaktirala na drugmu forumu, zato me je res presenetla ta izjava. ja težko je poj met dobr mnenje do nekega ''naroda'' če ti to nardijo, sam morš pa vedt da niso vsi taki. isto bi lahk naredu slovenc alpa nemc... sam žal je pa dost tacga folka :roll:
yugo-speed je napisal/-a:,zdej je bil en kolega pr men k je (SRBIN)pa je reku kaj so to za eni supki (da jih je men dobit u roke)bi jih mleu

:mrgreen:

LP balkanac (srbin)
8)

:wink: :pivo
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov