Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To okt 05, 2004 10:07 pm

Iiiiii digitalno uro ma ded... fancy :-P

O lejga ce celo neko drmalico ma z novo kisto v kuferamu...
Lisko kaj to butne tolk da prah dol pade? Al se spet gori prah in pa pajcevina nabira :roll:
:cry

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko To okt 05, 2004 10:40 pm

lenivec je napisal/-a:hm..
moje skromno mnenje...
...bi to vredu da spredaj ni 16cm+tw bi blo doooosti bolje, al pa ajde 2x16cm+10cm+tw pa bi blo najblše

Veš da mi kradeš ideja z glave? :D
Ker tole mam u mislih že dolgo.... ampak rabim še ojačevalc da jih bo pognal (16ke+twiterje ločen sistem) ampak to je spet izdatek vsaj 30 jurjo.... pa verjetn je še tole premal.. tko da lepo počas (tile na arnaturki pa ostanejo).
Zdej mi je bil važn sam bas in pa prostorski zvok..... kar pa ta sistem lepo premore. :wink:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Sr okt 06, 2004 8:08 pm

lenivec je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:hm..
moje skromno mnenje...
...bi to vredu da spredaj ni 16cm+tw bi blo doooosti bolje, al pa ajde 2x16cm+10cm+tw pa bi blo najblše

Veš da mi kradeš ideja z glave? :D
Ker tole mam u mislih že dolgo.... ampak rabim še ojačevalc da jih bo pognal (16ke+twiterje ločen sistem) ampak to je spet izdatek vsaj 30 jurjo.... pa verjetn je še tole premal.. tko da lepo počas (tile na arnaturki pa ostanejo).
Zdej mi je bil važn sam bas in pa prostorski zvok..... kar pa ta sistem lepo premore. :wink:

bas bi bil z 16-ko še bolši ;) ker kik je za 15" previsok, tile sistemčki pa niso nevem kaj, dan 2xa6 na vrata al pa 1x20 in boš mel še kika na pretek, potem boš pa mel basa še preveč

Za kik bas so vzad 3 sistemci..... sicer pa tko tist kik mi gre na živce rahlo..... more se spajtlat vse skupi.....
No od dans naprej pa sistem poganja novi avtoradio..... AIWA cdc405 mp z daljincem
Slika
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Ceri
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Ceri Sr okt 06, 2004 8:45 pm

Ne da bi biu nesramen ali karkol... Ampak morm skritizirat zadevo. Ok za lastno očem skrito zadevo bi še šlo ampak ker si že objavu na net in si željan kritik pa takole...
Dej ne vem ali se nočete ali ne znate potrudit z izdelavo ker tole se mi pa ne zdi too estetsko. Najprej prednji sistem, poleg tega da so zvožniki sumljive kvalitete so vgrajeni na skrajno nemaren način. Ko se jst delu panele za visokotonce je blo dela s poliestrom in kitom za 4 dni (samo zadeva izgleda kot da pase v avto). Zadaj vrjamem da bo gepek izgledu full boljš ko bo fertik, ovalci so pa mal žalostni.
Dej če ti sede je QL ampak tole ne morebit nevem kaksen SQ pa tud za estetiko bi ti padle točke na kakem tekmovanju.
Aja pa brez zamere pa me ne ganjat po naši kokoški :)
Slika
There are 10 kinds of people. Those who know binary notation and those who don't.

Uporabniški avatar
pologti
Novinec

Kraj: krsko

Napisal/-a pologti Sr okt 06, 2004 8:50 pm

sorry čeprav si se trudil zgleda kot en sekret! mal si poglej po forumih, pa po netu kaj se da naredit

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Sr okt 06, 2004 8:52 pm

Ceri je napisal/-a:Ne da bi biu nesramen ali karkol... Ampak morm skritizirat zadevo. Ok za lastno očem skrito zadevo bi še šlo ampak ker si že objavu na net in si željan kritik pa takole...
Dej ne vem ali se nočete ali ne znate potrudit z izdelavo ker tole se mi pa ne zdi too estetsko. Najprej prednji sistem, poleg tega da so zvožniki sumljive kvalitete so vgrajeni na skrajno nemaren način. Ko se jst delu panele za visokotonce je blo dela s poliestrom in kitom za 4 dni (samo zadeva izgleda kot da pase v avto). Zadaj vrjamem da bo gepek izgledu full boljš ko bo fertik, ovalci so pa mal žalostni.
Dej če ti sede je QL ampak tole ne morebit nevem kaksen SQ pa tud za estetiko bi ti padle točke na kakem tekmovanju.
Aja pa brez zamere pa me ne ganjat po naši kokoški :)

Graje dobrodošle..... :) se ne sekiram itak da so graje tudi.
Tist da bi zadovoljiv vse... se tko ne da.... Itak pa ne delam za kerga druzga..... po tekmovanjih tud ne mislim hodit.... delam predvsem zase in za men je prav ql.
Graje pa ko sem že reku..... morjo bit :)
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Sr okt 06, 2004 8:53 pm

lenivec je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:Za kik bas so vzad 3 sistemci..... sicer pa tko tist kik mi gre na živce rahlo..... more se spajtlat vse skupi..... [/img]

hehe verjemi da 2x16 kr spajtla avto, lahk priješ k meni poslušat ;) boš hitro ovalce v kož vrgo.

Vam kak špilajo.... jih mam u prešnji petki :)
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Sr okt 06, 2004 8:59 pm

pologti je napisal/-a:sorry čeprav si se trudil zgleda kot en sekret! mal si poglej po forumih, pa po netu kaj se da naredit

Vem kaj se da nardit..... pa vem kaj vse se da.... sam vse stane..... glede na študenstki žep..... in pa da sem tole krampal skupi več ko eno leto da sem sploh do tega sistema prišu..... ti je pol jasn da mi včasih še celo jurja zmanjka da bi kupu lepilo za prevleč kišto :)
Vse lepo počas :)
Slika

Uporabniški avatar
Ceri
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Ceri Sr okt 06, 2004 9:05 pm

lenivec je napisal/-a:
Ceri je napisal/-a:. Ko se jst delu panele za visokotonce je blo dela s poliestrom in kitom za 4 dni (samo zadeva izgleda kot da pase v avto).

uh si si pa vzel cajta :D jaz sem bil v treh dneh fertik (vsaj kaj se izdelave tiče, zraven sn se spravlal 2 mesca :)) ;)

Ne ne sej četrti dan je bilo že barvanje in montaža (morm rečt da je barvanje/lakiranje tnajbl je*ben del kar jih je k lohk zajebes cist dobro narejene panele :x -> dvakrat sem mogu brusit se pol :) )
Slika
There are 10 kinds of people. Those who know binary notation and those who don't.

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Sr okt 06, 2004 10:56 pm

lenivec je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:Za kik bas so vzad 3 sistemci..... sicer pa tko tist kik mi gre na živce rahlo..... more se spajtlat vse skupi..... [/img]

hehe verjemi da 2x16 kr spajtla avto, lahk priješ k meni poslušat ;) boš hitro ovalce v kož vrgo.

si ti prepričan? ker če bi mel 2x16 grem stavit da ni človeka da gre na ovalce.
že če maš 2x16 ti je težko iz nazaj na 1x16.

Si ti zdej bolj prepričan da sem jih mel ? :)
Slika
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če okt 07, 2004 10:56 am

lenivec je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:

si ti prepričan? ker če bi mel 2x16 grem stavit da ni človeka da gre na ovalce.
že če maš 2x16 ti je težko iz nazaj na 1x16.

Si ti zdej bolj prepričan da sem jih mel ? :)
[img]http://foto.volja.net/user_galleries/leon272/kr_neki/norm_image0042_jpg.jpg[img]

oh joj, to je drugo, ti si mel 1x16, pa šet o je vprašanje montaže...
kak si mel zrihtana vrata in kolk si mel moči gor. ker če bi mel to vse porihtano verjemi da nebi šel na ovalce ;)

Verjem da bi šel na ovalce ker sem do zdej slišal že ne malo sub+prednji sistem pa me še niti en ni zadovoljiv :) Pač hočem met prostorski zvok pa pika :)
Slika
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov