Avdiofili, raj za vas...

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po dec 13, 2004 11:24 pm

Hehe.A komu sploh še niso ukradl jebenga radja?:)
Preden si kupujte drage radije reskirite še neki dnarja za alarm.najprej štalca pol pa kravca :D
men so spizdl radio ob dveh popoldne pred tobačno ob tržaški.pol sm čaku 1 uro polcijo,nasledne pol ure so odtise pobiral,še nasledne dobre pol ure sm pa visu na PP vič in namaku prste u tinto da so lahk moje odtise izločil.in ja!!ne boste vrjel ampak radia še zmer nimam.in sm čustveno prizadet, ker z mojim pioneerjem se nikakor ne morva ujet in komi čakam da mi ga ukradejo.ploščice niti ne jemlem vn.
za nasledn dobr radio k ga bom mel bom vlomilcem zelo otežil delo.za zadni strani ga bom z nečim prvezu in prekleta pišuka bo mogla pol armaturke vn vzet pa še radio uničt če ga bo hotu dobit.

lp

Uporabniški avatar
RokyLuk
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a RokyLuk Če dec 30, 2004 12:27 am

renault19 je napisal/-a:Vrag jim mater žarečo, meni so že drugič avspuh hoteli spizdit, enkrat pa jim je uspelo, bog ne daj da jih dobim,.......

Avspuh????????? a to tud kradejo??? ja ne me basat, f*** pol pa ne bom noovga avspuha kupoval :D
Lep pozdrav

nakamichi
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a nakamichi Če dec 30, 2004 11:53 pm

hitri in drzni je napisal/-a:
Stuhec je napisal/-a:
BY_JOVICH je napisal/-a:
tom2 je napisal/-a:Pred kuglo, pa zid v glavo... :x

a neb blo bols: pred zid, pa kuglo v glavo ? :lol: [/b]

skoda kugle, snurno da jo lahko se veckrat uporabis

Al pa prodas ,kamni so bolsi :P :P :P

Men so ga enkrat šaniral pred kolosejem v ljubljani a si lok mislte pa se nedelja zvecer
Folka tolk da nemors hodt pa mi lepo šajbo razbijejo, armaturko raz*fukajo in se radio šanirajo.Pridem do upravnika za kolosej parkirisce in mi rece da nimajo zavarovanih parkirišč ali drugace receno PARKIRANJE NA LASTNO ODGOVORNOST Prvo sm jebu mater njim pol pa se kradljivcem ma*mu jim j***m :evil: :evil: :evil:
To ni prou, pa policija pride nardi zapisnik in gre boli jih falus za moj radio.Pol pa sm su in not ugradu alarm so se enkrat poskusal sam jim ni uspel sm prej iz stanovanja prletu pa jih pregnau.Sm meu sreco da je biv se prjatu zravn ce ni bi se batine dobu pa se kej po stanovanju bi zmankal. Zalostno Zalostno :cry: :cry: .Se posebi ko vidm tako uncikovito policijo.Namest da lovi lopove rajs mene pj trzaski ustavljajo zaradi prehitre voznje ,motenja okolice in prevozene rdece luči.Very sad :cry: :cry: :cry:
Radia nism nikol vec vidu Zdej je najbrz ze dalec izven slovenije.Najbols bi blo c bi not dal sledilno napravo al nevem kva alarm ki govori:Step avay from the car :P :P :P

Iskreno sozalje In LP VSEM :D

Avto nastaviš, malo muziko nabijaš, 5 ali 10 se vas skrije z železnimi palcami, ko se njadejo kakšni ki ti začnejo udirat v avto samo skočiš ven in tolk nalomiš da ne bodo znali povedat in ne pokazat kdo je biv :twisted: :twisted: :twisted: Verjemi, zna bit učinkovito, pa seveda, smučarske kape čez obraz ;)
SQ 4 ever

mladič
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a mladič Če jun 16, 2005 5:15 pm

Mene je tud zlo razjezil ko so mi vlomil v avto in ob tej priliki sem iz jeze razmišlu kaj bi se dal ukrenit glede tega. Upam da bojo kdaj dovoljene smrtonosne varovalne naprave, pol bojo dvakrat premisll predn bojo vlomil. Js sm si zamislu neko povsem izvedljivo varijanto. Edini faktor pri "moji varovalni napravi" je količina časa, ko je tat v avtu.

Torej, osnova naprave bi bil neka klasična alarmna naprava, ki zazna drmanje avta. Znotraj avta bi bile neopazno napeljane drobne cevi, ki bi bile odprte iz različnih kotov v notranjosti. Ha! ampak u čem je fora? Kot je hinavsko da ti vlomjo v avto, bi blo hinavsko da bi alarm sprožil ventil jeklenke z ogljikovim monoksidom, ki bi preko cevi napolnil avto. Vlomilec bi brez suma "zaspal" in posledično umrl!!! HAHAHA :twisted:

kok sm zlobn :oops:

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če jun 16, 2005 5:19 pm

sej sam tok napolne, da zaspi, pol pa lepo prelufta pa je..
pa ga dobiš k spi :D

lp

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a DognerDJ So jul 02, 2005 11:39 am

RokyLuk je napisal/-a:
renault19 je napisal/-a:Vrag jim mater žarečo, meni so že drugič avspuh hoteli spizdit, enkrat pa jim je uspelo, bog ne daj da jih dobim,.......

Avspuh????????? a to tud kradejo??? ja ne me basat, f*** pol pa ne bom noovga avspuha kupoval :D

Meni so vkradli tri ( od štirih ) kapice od ventilčkov ! Banda pokvarjena !
Renault Megan 2 Ai Edition

Uporabniški avatar
albin
Novinec

Kraj: stajerska

Napisal/-a albin So jul 02, 2005 12:17 pm

men pa desn brisalc :? :? :cry:

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P So jul 02, 2005 12:35 pm

Vem da se bedast slisi tole sam vseen. Je kdo studiral kej v tej smeri da ko zaklenes avto, da ti v pleh butn neko napetost. Npr tolk da ce se dotaknes da odskocis. Ne vem no tole bi blo mal za razmislt in mogoc bi tole celo deloval.

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] So jul 02, 2005 1:09 pm

Walker_P je napisal/-a:Vem da se bedast slisi tole sam vseen. Je kdo studiral kej v tej smeri da ko zaklenes avto, da ti v pleh butn neko napetost. Npr tolk da ce se dotaknes da odskocis. Ne vem no tole bi blo mal za razmislt in mogoc bi tole celo deloval.

seveda se da sam je vprašanje če bi blo zdravo za elektroniko v avtu
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P So jul 02, 2005 1:23 pm

Hmm. Verjetn bi bil res problem za elektroniko v avtu. Mal razmisljam zejle, npr pastirji za paso(ce kdo ve o cem govorim) spusti tok po zici sam tkrat k se dotaknes, prej v bistvu ni toka not. Ne vem no verjetn bi blo tole kr mal za razmislt pa celo probat uresnicit.

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] So jul 02, 2005 1:25 pm

Walker_P je napisal/-a:Hmm. Verjetn bi bil res problem za elektroniko v avtu. Mal razmisljam zejle, npr pastirji za paso(ce kdo ve o cem govorim) spusti tok po zici sam tkrat k se dotaknes, prej v bistvu ni toka not. Ne vem no verjetn bi blo tole kr mal za razmislt pa celo probat uresnicit.

bi trebalo probat izolirat kljuke pa da je na kljukah napetost ko se zaklene avto preko daljinca
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh So jul 02, 2005 1:28 pm

kake so pa kaj možnosti da ti ukradejo originalen avtoradio? Naprimer iz volve, kjer je celo velikosti double-DIN ? si lahko kaj začnejo s tem? Nasrečo še meni niso poskušali nič, sam rad bi približno vedel kak je riziko na tem
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P So jul 02, 2005 1:31 pm

Za original radio mislim da bodo kr tezko vn dobl. Majo precej vec dela kot pa s temi neoriginalnimi. Zej nekateri original radiji so tut varovani z alarmom, zej ne vem kak je pr teb, sam js za sebe vem da je cel avto pod alarmom, ceprav mislim da to ne pomaga lih kej dost. :(

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker So jul 02, 2005 1:32 pm

Jest mislem, da glede tega ni panike... Itak Volvo radio paše samo v Volvote, vlomilci ponavad nimajo Volvotov, lastniki Volvotov pa tud ne bodo kupovali ukradenih radiev, ker imajo denar za nove. Ja? Ja. ;)

mladič
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a mladič So jul 02, 2005 9:06 pm

Walker_P je napisal/-a:Hmm. Verjetn bi bil res problem za elektroniko v avtu. Mal razmisljam zejle, npr pastirji za paso(ce kdo ve o cem govorim) spusti tok po zici sam tkrat k se dotaknes, prej v bistvu ni toka not. Ne vem no verjetn bi blo tole kr mal za razmislt pa celo probat uresnicit.

Žal ne drži. Un pastir za živino deluje tako, da pošilja sunke v impulzih. Na primer vsake 2 sekunde pošlje tok z napetostjo recimo 10.000 voltov. Pri tem je tok zelo majhen in poraba elektrike je nizka. Lahko sprobaš, držiš parstirja in boš čutu ko da te nekdo počasi tolče s kladivom po prstih :twisted:

babuska
Nov uporabnik

Napisal/-a babuska Po okt 03, 2005 8:45 pm

Jaz ne razumem tega. Nekje se vlomi, kraje ponavljajo. Kaj naredijo policaji? NIč, po gnilih jajcih se praskajo. Pet avtomobilov na enkrat za vabo z ornk avtoakustiko in izmeček se najde. In to delat vsako noč!

Pol ko je pa par dni za zapahi pa z ornk batino šupak razfukat da se bo mogu še pol leta z vozičkom furat.

LP

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Po okt 03, 2005 9:16 pm

Punci so v petek vdrli v avto pred Funfactory k sva bla na umeku, kaj bi ga nalomu če bi slučajn vidu kdo je bil, na srečo niso nč uzel, sam zadno trikotno šipo so razbil, se je pa vidl da so hotl vzet radio, sam je bil pa na kasete, pa ga zihr nebi prodal banda zajebana! mislm pa še polcaji v civilu so se okol vozil pa noben nč vidu....
Slika

vajdo
Novinec

Kraj: Ribnica

Napisal/-a vajdo Po okt 03, 2005 9:22 pm

Lepo kupiš šoker in ko se tipček usede na zic, da ti bo radjo vn plunu, se sproži alarm. Šoker je vezan na sedalo sedeža, in zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, pa neki cajta spančka. Seveda mora biti vmes obvezno varnostno stikalo da ga lahko izklopiš, da nebi po nesreči oba skupaj spala. :twisted:
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov