nakamichi je napisal/-a:No zdej k smo se usi nasrali eden čez drugega lahko gremo naprej z odg. na uprašanje ki je bilo podano na začetku,naj napišejo tisti ki imajo izkušnje z Audisonom kaj o njem. Hvala, in ne več odg. na tisto kar so ljudje do zdej pisali, če bi lahko bi use zbrisal
![]()
!! Jst mam dobre izkušnje z Audisoni in imslim da so uredu roba vredna svojega denarja.
L.P: nakamichi
Pero je napisal/-a:nakamichi je napisal/-a:No zdej k smo se usi nasrali eden čez drugega lahko gremo naprej z odg. na uprašanje ki je bilo podano na začetku,naj napišejo tisti ki imajo izkušnje z Audisonom kaj o njem. Hvala, in ne več odg. na tisto kar so ljudje do zdej pisali, če bi lahko bi use zbrisal
![]()
!! Jst mam dobre izkušnje z Audisoni in imslim da so uredu roba vredna svojega denarja.
Nakamichi ima najbolj prav, tema debate je bila Audison!!!
Slišal sem že veliko Audison ojačevalcev, in doma in v tujini. Pogovarjal sem se z veliko uporabniki in tudi nekaj zastopniki za Audison! Sem imel pa priliko delt A-B test Audisonov kar pa recimo zelo malo ljudi lahko sploh reče da so delali A-B test čeprav pišejo o raznih lastnostih ojačevalca.
Audison niso slabi ojačevalci. Trenutno jih v Sloveniji uporablja kar nekaj zadovoljnih uporabnikov, mnogi že več let. Je pa dejstvo da so kljub veliki moči nekaterih modelov bolj SQ ojačevalci in da imajo slab iskoristek (torej so manj primerni za glasno poslušanje). Pa ne to razumet kot pljuvanje, ampak kot dejstvo.
Osebno ne bom nikoli napisal roba XY je boljša od robe ABC. Bom se pa trudil uporabnikom dajat nasvete kaj je dejstvo in na kaj naj bodo uporabniki pozorni pri nakupu. Potem naj se pa sami odločijo.
Tudi ko primerjate stvari probajte biti čim bolj objektivni!!! Ne morete reči da je 100W ojačevalec igral glasneje od 100W ojačevalca. Prvo nastavite gaine z Volt metrom, pa še bolje z SPL metrom, potem pa lahko rečete da je bil en ojačevalec glasnejši. Ampak 100W je 100W.
Ne tudi primerjat eno leto starih ZVOČNIKOV z novimi OJAČEVALCI. Nima smisla taka primerjava, o tem lahko odpremo posebno temo. Ampak debata je o ojačevalcih!
Če ste z robo zadovoljni, napište, jaz sem zadovoljen... ne pa primerjat z drugimi firmami in govoriti kaj je bolje ali slabše.
če niste zadovoljni in lahko argumentirano rečete zakaj... povejte, saj forum je zato da izmenjamo in pozitivne in negativne izkušnje.
Samo ne se kregat in se trudi dokazovat da imate vedno prav! Večina uporabnikov nima dovolj iskušenj za to! Pa tudi ne sodit drugih da nimajo pojma, marsikdo ima veliko pojma in veliko prakse. Ni vedno treba biti lastnik robe da se jo lahko OBJEKTIVNO komentira.
nakamichi je napisal/-a:
Pero, kapo do..to sm hotu, seveda pa zdej upam da nobeden ne bo komentiral in dajal pripombe na kar si napisal, ampak samo napisal svoje mnenje in izkušnje o dotični firmiPa še ta link dodajam lih za firbc, kar zanjimivo: http://www.audison.it/news_detail.asp?idnews=48?=eng
AirWave je napisal/-a:nakamichi je napisal/-a:
Pero, kapo do..to sm hotu, seveda pa zdej upam da nobeden ne bo komentiral in dajal pripombe na kar si napisal, ampak samo napisal svoje mnenje in izkušnje o dotični firmiPa še ta link dodajam lih za firbc, kar zanjimivo: http://www.audison.it/news_detail.asp?idnews=48?=eng
Citat s podanega linka... "Exorbitant powers that must be carefully used. Always wear protective headphones during SPL sound-offs..."
nakamichi je napisal/-a:AirWave je napisal/-a:nakamichi je napisal/-a:
Citat s podanega linka... "Exorbitant powers that must be carefully used. Always wear protective headphones during SPL sound-offs..."
Ti pa tiho k so te zadnjič pr manj ku 100rms že bolela uha![]()
![]()
ops:
RegY je napisal/-a:nakamichi je napisal/-a:AirWave je napisal/-a:nakamichi je napisal/-a:
Ti pa tiho k so te zadnjič pr manj ku 100rms že bolela uha![]()
![]()
ops:
LOOOOOOOOOL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ici je napisal/-a:Ediju-KOLIKO STEGOV SI PA ŽE MONTIRAL? KOLIKO SI JIH TESTIRAL? A SI GA ŽE SPLOH KDAJ VIDU? BOHNEDAJ SLIŠAL?
Edi je napisal/-a:ici je napisal/-a:Ediju-KOLIKO STEGOV SI PA ŽE MONTIRAL? KOLIKO SI JIH TESTIRAL? A SI GA ŽE SPLOH KDAJ VIDU? BOHNEDAJ SLIŠAL?
emmm, stegov sem ene 5-7 zmontiral, slišal sem pa približno ene 20 avtov s stegi. ja in vseh avtih, ki sem jih zmontiral, sem jih tudi nastavljal, včasih tudi po več ur.
toliko o mojih izkušnjah s stegi.
in ici kje ma tle sploh audison kkršnekoli veze z robo ki jo imam jst????
nimam ne audisona ne stega, sam je audison formula proti stegu, je pa tud trikrat dražji... sam če je debata o tem, imam pravico povedat kter je boljši.
Pa pazi da ne boš poknil, k se napravljaš, da si največji znalec na svetu.
LP; Edi
ici je napisal/-a:Vidim da nisi razumel, kar sem jaz gori napisal. Točno tak odgovor sem pričakoval! Nisem pa nikoli omenjal da sem kakeršenkoli znalec! Dejmo poskusit bit malo manj primitivni!
Pero je napisal/-a::roll:
mislim da ste zgrešil smisel foruma: izmenjava mnenj in znanj, ne pa dokazovat da imate prav.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov