Aja s_mande, omenu si da boš dal zadi od wege woofr, kerga si mel v mislih?
Gricko je napisal/-a:s_mande ne bit preveč pameten glede stvari, ki ti niso jasne!
dobro, da se norčujejo ni prav, glede vsega druzga pa ima prav!
kot sem omenil, so se ovalci uveljavili v avtih, kjer itak ni za pričakovati neke hude SQ , vsaj ne med vožnjo!
Drugače mi pa povej , kje si še videl ovalce?? Mogoče na kakem koncertu??
v kinu??, v domačem kinu??.......
(skoraj) niker!!! Zato ker zaradi svoje oblike ne producira zvoka vredu!!
Zakaj- zato, ker je od magneta, do membrane, kjer je vpeta na ohišje različna dolžina!!kar sigurno ne prispeva boljši zvok
Zato ti folk govori, da ovalci nimajo super zvoke, je pa čisto zadovoljivo za normalnega poslušalca, samo ne govori da je to super!! (tudi sam jih imam)
sub-tuba ni vredu zvokovno zaradi ohišja (karton, ker vibrira, slabih driverjev ,...) in pobere več prostora v prtljažniku, kot kocka!!Drugače pa sama oblika tube, sploh nima slabega zvoka!! Obstaja tuba ( pozabil firmo, ki igra veliko bolje od večine subov!!! cena je primerna) )
dobr, dost mam, če te zanimajo podrobnosti, pejt na AA. com in tiste mojstre prepričaj, da imajo ovalci NAJ zvok! in kako super je zvok, ki ne veš iz kje izvira.....
lp
povzek je napisal/-a:Kr se tiče ovalcov je tko, za mal dnarja te lahko presenetjo z močjo, sam kvaliteta je pa (pri večini) okroglih boljša! Drgač pa, ko boš dal enkat v prtlažnik še sub, boš vidu da kr naenkrat zadn sistem zate postane nekoristn! Že res da bojo potniki bl veseli k bojo še kej muske zadi slišal!![]()
Aja s_mande, omenu si da boš dal zadi od wege woofr, kerga si mel v mislih?
s_mande je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:s_mande ne bit preveč pameten glede stvari, ki ti niso jasne!
kot sem omenil, so se ovalci uveljavili v avtih, kjer itak ni za pričakovati neke hude SQ , vsaj ne med vožnjo!
Zakaj- zato, ker je od magneta, do membrane, kjer je vpeta na ohišje različna dolžina!!kar sigurno ne prispeva boljši zvok
Zato ti folk govori, da ovalci nimajo super zvoke, je pa čisto zadovoljivo za normalnega poslušalca, samo ne govori da je to super!! (tudi sam jih imam)
sub-tuba ni vredu zvokovno zaradi ohišja (karton, ker vibrira, slabih driverjev ,...) in pobere več prostora v prtljažniku, kot kocka!!Drugače pa sama oblika tube, sploh nima slabega zvoka!! Obstaja tuba ( pozabil firmo, ki igra veliko bolje od večine subov!!! cena je primerna) )
dobr, dost mam, če te zanimajo podrobnosti, pejt na AA. com in tiste mojstre prepričaj, da imajo ovalci NAJ zvok! in kako super je zvok, ki ne veš iz kje izvira.....
lp
Gricko jedi govna ves!Nisem hotel biti pameten,saj ce bi prebral vse poste ki sem jih napisal bi opazil da sem prosil za nasvete in mnenja!Ni tema nekaj v tri dni!Veliko uporabnih nasvetov sem prebral in sem vam tudi hvalezen!Kje sem pa jaz napisal da je zvok iz ovalcev najbolji pa res nevem kje si prebral!SVASTA!Ce ti pa kaj ni prav in ti tema ni vsec pa ne komentiraj!PROSIM!!!Saj jaz sem taksen,ne v vsak koticek rinem nos!No ni vazno lep vecer zelim tudi tebi!Brez zamere!
Gricko je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:s_mande ne bit preveč pameten glede stvari, ki ti niso jasne!
lp
Gricko jedi govna ves!Nisem hotel biti pameten,saj ce bi prebral vse poste ki sem jih napisal bi opazil da sem prosil za nasvete in mnenja!Ni tema nekaj v tri dni!Veliko uporabnih nasvetov sem prebral in sem vam tudi hvalezen!Kje sem pa jaz napisal da je zvok iz ovalcev najbolji pa res nevem kje si prebral!SVASTA!Ce ti pa kaj ni prav in ti tema ni vsec pa ne komentiraj!PROSIM!!!Saj jaz sem taksen,ne v vsak koticek rinem nos!No ni vazno lep vecer zelim tudi tebi!Brez zamere!
WTF???!!
kva ti men pizdiš???
lepo sem ti napisal, dal sem ti nasvet, razložil par stvari, pol pa ti men "JEDI GOVNA"??
malo se ohladi fant!!!
Fak ej, človek hoče pomagat, zahvala pa taka
Gricko je napisal/-a:dbola je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:sub-tuba ni vredu zvokovno zaradi ohišja (karton, ker vibrira, slabih driverjev ,...) in pobere več prostora v prtljažniku, kot kocka!!Drugače pa sama oblika tube, sploh nima slabega zvoka!! Obstaja tuba ( pozabil firmo, ki igra veliko bolje od večine subov!!! cena je primerna) )
Tuba teoretično ni slabi način za montažo suba. Vendar v tube (narejene iz kaširanega papirja ali tanke plastike) montirajo wooferje nižjega kakovostnega razreda. Zato tudi ne špila kot človek pričakuje.![]()
Dve leti (ali več) nazaj je nekdo na tekmovanju v glasnosti v Šempetru pobral z tubo pokal. Seveda je bila tuba "home made" in z montiranim za tiste čase solidnim kenwoodovim subom.
Tiste dobre tube so bile Bazooka. In še zdaj marsikje po svetu tubam pravijo "bazooka".
LP
ja sej kaj sem pa jaz reku??
lenivec je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Gricko jedi govna ves!Nisem hotel biti pameten
torej če nisi hotel bi pameten razložo toles_mande je napisal/-a:Zvok pa bi moral biti razporojen po vsem avtomobilu,da je najtaboljsi ucinek-efekt,da zvok nebi bil pravi prvic slisim,pa se to da ce bi imel WOOFER bi bil zvok zanic!Zdaj si pa pljunil na KRBIT!!!Prej bi rekel za tubo!Nevem sicer ima vsak svoj okus,sam glede teh stvari se mi pa zdi da se motis!L
tole se mini zdi bit pameten...
Skull23 je napisal/-a:Poglej, stvar je v nadgradnji. Če on ne ve kaj je slab sound, ne more vedet kaj je dober sound. Kašna pa bi bila razlika če bi kupu 16cm za isti denar? pri teh nizkih cenovnih razderih ni nobene razlike, mogoče so celo ovalci v prednosti...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov