hribko je napisal/-a:lej,v naslovu teme si napisal da nebi rad izpadel b****!!!
vendar če boš takšna vprašanja postavljal boš 100% izpadel ravno to.
Lej nismo vsi popolni, smo tudi bedaki
Bezi je napisal/-a:Itak da so ketnice tudi. In ne govorim da mi igra nevem kako lepo. Je pa res da bol butne kot sem sprva mislil. Pač nimamo vsi veliko denarja in zato sem se pač malo poigral in s tem odgovoril na vprašanje, ki ga je uporabnik zastavil, medtem ko drugi samo pljuvate po vsem kar pač ni "fancy".
LP!
c.o.b. je napisal/-a:http://www.enaa.com/oddelki/avtomedia/CMSLayout1.asp?CMSID=53
tole preber pa ti bo (upam) vsaj mal bol jasn...
Mitsubishi Lancer EVO8 je napisal/-a:Glej a si ti pr mojih letih bil na nivoju izkušenega akustičarja ? Sem pač rookie. j*** ga
anzl je napisal/-a:tok o tem k vsi govorite d neb dobr špilal če bi woofer prklopu direkt n radio. js sm to naredu špilal je čis ql. radio je LG LAC2500M woofer pa kenwood 800w. sm prklopu sam n en kanal pa spredne zvočnike in je čis zadost basa. če ti ni neki z ne vem kašno glasnost je to čis ql. je pa res to da woofer ne špila s polno močjo ker pač radio ne da tok od sebe. se pa sliš čis spodobn, ljudje se obračajo za tabo,...
anzl je napisal/-a:tok o tem k vsi govorite d neb dobr špilal če bi woofer prklopu direkt n radio. js sm to naredu špilal je čis ql. radio je LG LAC2500M woofer pa kenwood 800w. sm prklopu sam n en kanal pa spredne zvočnike in je čis zadost basa. če ti ni neki z ne vem kašno glasnost je to čis ql. je pa res to da woofer ne špila s polno močjo ker pač radio ne da tok od sebe. se pa sliš čis spodobn, ljudje se obračajo za tabo,...
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost