Sej veš..... sto ludi sto čudi

jrk0 je napisal/-a:sori, ampak mene osebno s tem kar mas v avtu ne fasciniras niti malenkost...
da ne zacnem z ampi, koaksialci, ovalci zadaj, firme..., ta sub pa je samo za tresenje stvari in telesa.
jaz bi na tvojem mestu vse prodal, pa nabavil nekaj kar da zvok iz sebe.
pac, moje mnenje. Lepo pa je, da se trudis vse lepo poslihtat v styling smislu.
lenivec je napisal/-a:acid je napisal/-a:jrk0 je napisal/-a:sori, ampak mene osebno s tem kar mas v avtu ne fasciniras niti malenkost...
da ne zacnem z ampi, koaksialci, ovalci zadaj, firme..., ta sub pa je samo za tresenje stvari in telesa.
In zakaj bi moglo tebe fascinirat, ma pač vsak svoj okus pa btw ne ta bas ni samo za tresenje ampak se da z njim poslušati marsikatero glasbo in pelje scat marsikater sub, ki ga v trgovini cenijo na vlko višjo vrednost. Sam imam dva magnata že par let in ti povem da v tem razredu zvočnikov je prva liga poslušal pa sem z njim vse možno in igra bomba, sedel pa sem že v 100 krat več avtomobilih kot ti tak da vem kaj je to zvok. Brez zamere
lol tu si pa zaj mimo vsekal, splošno znano je da je magnatova šibka točka kvaliteta in da povdarek na nabijanu, pri xtc pa še tolko bol. to je sub za butanje, kvalitete pa ne pričakovat od zvoka. če pa še vedno ne verjameš pa poslušaj kaj v direktni primerjavi in tib o jasno o čem govorim. magnat je pač firma za nabijanje in je povdarek na tem in ne na kvaliteti.
aja še to hvališ se da veš kaj je to zvok, pa maš v podpisu sliko tvojega kufra? no če je to tvoj potem neveš kaj je to zvok, ker če bi vedel nebi kombiniral wooferja in ovalcev na polici, v bistvu te zvočnik izadaj sploh nebi zanimapa to če sediš v 100x več avtih še ne pomeni da veš kaj je zvok, lahk da je jrko sedel samo v 2 avtih, ampak sta bla pač ta dva vrhunska (no vsaj en je bil, ker je bil moj:D joke)
jrk0 je napisal/-a:sori, ampak mene osebno s tem kar mas v avtu ne fasciniras niti malenkost...
lisko je napisal/-a:Oki ne se mi zdej skregat tle..... Vsak pač ma svoj okus.Tole ne delam za tekmovanja al pa za neko razkazovanje ampak izključno zase. Mogoč kaka ena al pa dve tekmi na leto pridejo v poštev ampak to sam zato da zmerim kok zmore ta sistem. Itak da se vsem tole ne bo dopadl..... mogoč celo nobenmu ampak slikce pač objavljam iz lastne volje da pač mal pokažem kaj delam in mogoč kdo kako idejo dobi al pa kaj.... pač forum je namenjen temu da si izmenjamo izkušnje... se pograjamo.... pohvalmu NE PA KREGAMO!
Ok nazaj na temo.
Tale sistem ki ga mam u avtu redkokdaj izkoristim u smislu nabijanja ampak u smislu zmerne jakosti muzke ampak pod pogojem da se lepo slišjo vsi toni oziroma frekvence kar pa mislim da zmore ob zmerni jakosti skor vsak zvoćnik pa magar je FIRST. Pol pa ko se začne večja jakost pa večje moči....... pol pa govorimo o kwaliteti.
Tist s kabli pa ojačevalci pa zvočniki (firme itd) po pravic povedano nisem neki butl da bi u avtu vlagu pol miljona sam za ozvočenje........ ajd ene 100 jurjo pa še dam.In iz te logike je pol nastalo tole..... poleg tega pa magnat tud ni neka podn firma.
Trosistemci zadaj........ sory tko hočem mogoč sem nor al pa nimam pojma ampak dobro vem kaj hočem in to je važn a ne?
Vsak ma svoj okus.... in tega se držmo prosim. Men tud rečmo poliester ni všeč u avtu.. pa bla bla.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov