Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr okt 27, 2004 4:49 pm

IbizaFreak je napisal/-a:Aja, sem mislil, da misliš 1600.1. Potem pa bi ta zelo vredu poganjal XTC-ja, vendar za 2 spet ne bi bil primeren, ker mislim da so aurorini dvokanalci stabilni le na 4 ohm v bridgu.

1600.2 al kaj je že..... na 4 ohme stabiln u brigu ja. Pa tko mislim da bo tale en kr dovolj če ga tok obremenim ;)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Sr okt 27, 2004 4:51 pm

lenivec je napisal/-a:spredaj na vrata če boš dal 20-ke rabiš še 10-ke mide nekje na armaturi za srednje tone. lahko daš tut 2x16 na vrata. je pa seveda osnova vsega skupaj dobra vrata. ker če boš samo dal zvočnik not je bedarija, sploh brezveze kupovaz zvočnik za nad 10 jujrev ker bo špilalo zanič. tak da ojačaj tapeto z poliestrom itd, vrata porihtaj z kakim damping materialom (jaz priporočam brax exvibration) naredi ene dobre trdne panele in potem boš videl kaj zna sprednji sistem delat

Hmmm ja pol je možnost da tele na armaturko porabim za midi tone.... jih pač mal frekvenčno omejim pa še tweterje posebi poleg na stebriček.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne sep 30, 2007 8:18 am

Tema se nadaljuje............ vendar v drugem avtu :)

Torej predlogi slikce in komentarji......

avto pa Jeep Cherokee.

Dvd mam..... LCD tudi ...... zvočnike bi delno ( sprednji sistem) porabil od petke in pa mogoč kak ojačevalec. Ostalo pa bi nabavil novo..... Spet nekje cene v srednjem rangu.
Ponuja se mi tudi možnost da v avto nardim komplet rač. samo napajalnik še rabim.

Obstaja potem kak program in pa senzorčki, ki bi mi prek kompa prikazoval "virtualni" horizont? V smislu kok je avto nagjen in kak je vzpon?
Slika
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov