RUNAČ je napisal/-a:V bratovi Škodi letnika 2022 … Nepravilni logo je tudi pri Radiu Salomon
herdarko je napisal/-a:Na spletu se marsikaj najde. Link je tukaj samo za vzorec, da se vidi postopek. Vse ostalo je stvar tvoje iznajdljivosti in domišljije.
RUNAČ je napisal/-a:V bratovi Škodi letnika 2022 … Nepravilni logo je tudi pri Radiu Salomon
Včeraj sem imel priliko pogledat seznam postaj na DAB-u v Škoda Octavii l. 2021. Si videl takšen logo na Salomonu, ali pa kakšno rdečo varianto![]()
![]()
Logo bi naj bil od A-Radia, ki je nekoč oddajal na DAB-u.
zidnidvojnik je napisal/-a:Pozdravljeni vsi skupaj.
Imam avto z original radiem, ki pa nima dab sistema. Se da to kako ukomponirati v original radio? Nasel sem sicer neke napravice ki se povezejo preko usb vhoda in potem lahko poslusas dab kanale. Vse je to ok, samo veliko uporabljam tudi android avto za zrcaljenje zemljevidov. Android avto pa zal pri meni deluje le preko usb kabla. Usb vticnica je pa samo ena. Sem sicer razmisljal tudi o usb hubu, samo ne vem ce bo radio to zaznal.
Mi zna kdo pomagat kaj v tej smeri?
Lp
McLaren je napisal/-a:Zanimivo kako vam je enim pomemben logotip od radijske postaje....zakaj vam je to tolk pomembno? A nimate vecjih problemov v lajfu?
Meni na Ford sync 3 sploh ne prikazuje logotipov, ne vem al moram kje vklopit al ne......in me res boli kur-ac za to
McLaren je napisal/-a:Zanimivo kako vam je enim pomemben logotip od radijske postaje....zakaj vam je to tolk pomembno? A nimate vecjih problemov v lajfu?
Meni na Ford sync 3 sploh ne prikazuje logotipov, ne vem al moram kje vklopit al ne......in me res boli kur-ac za to
RUNAČ je napisal/-a:Preveri če omenjen logo pri Best FM-u prikazuje pod nekdanjo Salomonovo FM frekvenco 101,6. To je edina povezava med radiema, ki jo sam vidim.

McLaren je napisal/-a:Jst pa tebi priporocam da se naprej tezis in pises folku in proizvajalcem katerim je res reeees vseeno za tvoje probleme in cakat na resitev ki je ne bo ker se jim ne da ukvarjat s tvojimi sumniki in logotipi.
Si imel Mactrona kot sogovornika ki je hotu debatirat s tabo ampak te je nekje zabolelo ko ti je povedal dejsta o DABu in se mu zdaj verjetno zdi brezveze karkoli debatairat s tabo....tako da ja, kr tako naprej, dobro ti gre
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost