bucko_99 je napisal/-a:bucko_99 je napisal/-a:kia ceed z serijskim Bang&olufsen ozvočjem. Na ozvočje 12 let garancije.
malo sem se pohecal b&o stane nekje 7 tisočakov pri luksuznih vozilih, ne vem pa če se vgrajuje v kakšen srednji cenovni razred. Če se, se verjetno kakšno cenejšo verzijo b&o. Je pa zame osebno to najboljše kar se da dobiti pri ozvočenju.
Daewoo Lanos mislim da tudi ima B&O :P
Če si že omenil kio, prejšnji teden sem se pelal v Ceedu, in me je zadeva dejansko razočarala. Volume je bil recimo na 60%, in je že nekje nekaj škripalo, škrtalo, spredaj pri sovoznikovi strani še najbolj. Zadeva se vidi da ima "potencial", občutiš moč, ampak zgleda sama vgradnja in fiksiranje šepa.
Potem sem se še pelal v R. Meganu '10, in bil pozitivno presenečen. Dejanski si lahko volume gumb zlorabljal, in ni kazalo nekje na nek šum oz. da bi presilil zadevo. In pa ker je ravno bila priložnost, sem imel trip z službenim golf 6, tam bi pa rekel da je kvaliteta zvoka stopnico višje kot v Meganu. Edino zmotil me je čriček, ki pa ni bil odvisen od glasnosti zvoka/bassa. Zakaj to sprašujem oz. odkrivam....
Dosedaj sem imel slabe izkušnje z after vgraditvami nekih zvočnikov, radiev, itd., pa tudi prerasli smo že ta audio tuning

, zato v bodoče razmišljam da bi avto že imel nek spodoben audiosistem vgrajen...