DrSergioDJ pravi:
hum, jst mam za svoje veselje. dost folka ne razume, kako lahko poslusam tok naglas. pac. ker mi tko pase. in mene boli, ce se slis vn, ce bo koga motil bom pa stisu (kao). do zdej se mi je sam 1x zgodil, da nism slisu policije za sabo, a je se vedno nisem oviral.
MGsax pravi:DrSergioDJ pravi:
hum, jst mam za svoje veselje. dost folka ne razume, kako lahko poslusam tok naglas. pac. ker mi tko pase. in mene boli, ce se slis vn, ce bo koga motil bom pa stisu (kao). do zdej se mi je sam 1x zgodil, da nism slisu policije za sabo, a je se vedno nisem oviral.
moti me me sploh nena, naj ima vsak radio tako glasno tako kot mu ugaja. pač zanima me kaj je za tem odzadaj.
včasih vidim ko se eni pripeljejo do semafora (rdeča) pol pa dajo na glas pol pa mislijo da so taki frajeri da,.....
MGsax pravi:
v čem je finta, da majo/mate glasbo v avtu tako na glas da je nam zunaj skor preglasno??
kaj je res to samo frajerišenje ali zakaj je to tako?????
kaj pa ko je vozilo za vami ali pa kje koli že ?? saj ga ne slišijo/slišite??
kakšni argumenti za tako glasno glasbo??
[Sporočilo uredil/a MGsax na dan 24.12.2002 ob 19:10 GMT]
4Sale pravi:
Jst moram tud priznat, da nikol nisem bil preveč za avtoakustiko - sem tud bolj za styling avtov. Moram pa tud priznat, da sem vedno popolnoma razumel tiste, ki so vlagali v akustiko - vsak ima pač svoj hobi.
Dostkrat pa slišim in me kar malo pogreje, ko kdo reče: "Glej kere budale k dajo tok keša pa cajta za muzko v avtu". Sej razumem, da človek ne razume kaj drugi vidjo v tem, sam to še ne pomeni, da smo mi budale, ker imamo (kao) glupe hobije
.
MGsax pravi:
nisem reko niti nisem mislil da so tisti ki dajo dosti na avtoakustiko budale!! seveda vsak ima svoj hobi in v njega vlaga ter uživa v njem
MGsax pravi:
enkrat je mel sonj na grajskem trgu predstavitev, pa so meli v mercedesu vitu vsega boga. saj je lepo za slišat samo med vožnjo si ne morem predstavljat da bi imel tako glasno.
nisem tak za avtoakustiko sem bol za styling avtomobilov
Pero pravi:
Mogoče teli JBL zgledajo hudo ampak pri kilowatu pa že neugodno smrdijo, kar je nesprejemljivo za ta denar... (preverjeno)
Če smo pa pri slikcah: izvoli sliko prvega resnega SLO avta z steno
je pa avtoakustika lahko resen hobi. sestavit dober sistem sploh ni preprosto. Pa to ne mislim razne vaške tišače ki priklopijo ovalce iz police na radijo, ampak resen tekmovalen sistem kjer se gre za vsako desetinko dB.
Sicer je pa najbolje priti na tekmo pa videt in OBČUTIT v živo.
Ali pa če se kdaj dobimo na kakšni pijački - avtoakustika & avtomobilizem.
Pero pravi:
Ali pa če se kdaj dobimo na kakšni pijački - avtoakustika & avtomobilizem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov