dobek pravi:
a nisi malo topica sfalil?
zaščita pred peskom za havbo
Pero pravi:zaščita pred peskom za havbo
Kaj je pa: ''pesek za havbo''
A je to majhen psiček ki se skriva za havbo?![]()
![]()
![]()
Pero pravi:
Malo heca pa mora bit.
kaj čem če mi je všeč kako je napisal da bi rad dal zaščito pred peskom![]()
ja, tisti mali pesek meni drzi kable na akumulatorju gor, da dol ne padejo in tako skrbi za nemoteno napajanje akustike - brez njega si ne morem vec predstavljat voznje!
ja valda, kak je te to na avtoakustiko dal?
saj pesek da zvok ko v havbo vdari!
MGsax pravi:dobek pravi:
a nisi malo topica sfalil?
pa to dvakrat
zaščita za havbo (proti pesku na cesti)
SAFRANE pravi:
fantje ne me je*** no.... k smo imel že tok avtov pa tolk km že prevozil da res neki o tem vem --sam nikol nismo imeli nobenih zašćit gor pa je zmeri avto izgledal kot nov če pa že to ne se pa vsaj na laku res nikol ni nič poznalo od kakšnih poškodb--- pa smo res prevozili mah vsepovsod ej
jest ne vem kje vi pol vozte ? drugač pravjo da obstajajo ti. CESTE po katerih se pol človek pelje z avtom ne vem no.....zej če se pa vozite po makadamu pa po res takih že skoraj brezpotjih pol pa mogoče res ( čeprov pol za take ceste sigurno ne bo noben pametn človek kupil focusa k res nikamor pa še tud po makadamu če voziš po pameti pa da ga ne goniš do konca pa da te ne boli kur** kako zavijeaš,pospešuješ itd. ga tud pesek vsaj do havbe pa res NE bo poškodoval!!lepo vs prosm no.....
lp
kdk pravi:
Nič nimam proti hecu , ampak najprej poskušajte človeku pomagat , potem pa se hecajte.Je pač zgrešil področje, zato pa so upravniki ali pa administrator tukaj da prestavijo debato.
Robi: Predvidevam da iščeš zaščito za motorni pokrov, ki je dejansko prevleka iz umetnega usnja.
Pokliči:
Luba Slatenšek - Avtosmrčki
Žiče 24B
3215 Loče ( na cesti med Poljčanami in Slovenskimi Konjicami )
Tel.:03 752-31-56
041 324-189
Za najpogostejše tipe avtomobilov ima že narejene modele, če pa nima se moraš prvič odpeljat tja , da vzame mere.
Za Focusa je smrček pred 2 letoma stal 9500 sit. Z zadevo sem zadovoljen.
[Sporočilo uredil/a kdk na dan 01.01.2003 ob 20:01 GMT]
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov