Avdiofili, raj za vas...

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Adapter

Napisal/-a gerchy So avg 14, 2004 7:52 pm

Ima morda kdo kakšne izkušnje z adapterji, ki omogočajo nadaljno priključitev posameznih enot na serijsko vgrajene sisteme. Konkretno imam v mislih adapter, ki bi omogočal priklop sonyjevega MD changerja na original BMW business radio. Omenjeno zadevco sem zasledil pri Hi-FI Vidmar (Šenčur) za nekje 22.000 tolarjev. Da se zadeva da priklopiti, mi je jasno, malce manj jasno je, kako potem krmiliti changer, če adapter omogoča zgolj dodaten signalni vhod.
Na adapter je moč priklopiti tudi (ali) CD wechsler.

Podobno stvar sem zasledil v Nemčiji, z MD changerjem vred za 250 EUR, cena samega adapterja pa 120 EUR.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... eName=WDVW
Direktna spletna stran www.vh-f.de (zanimivi artikli)

Ima morda kdo tudi izkušnje z FM modulatorjem (Blaupunkt), kateri naj bi signal eksternega vira pretvoril v radijsko frekvenco in tako omogočal poslušanje. Zanima me predvsem kakovost, ki naj bi bila podobna radijski frekvenci - torej občutno preslaba za dinamično poslušanje.

Kakšne izkušnje z omenjeno trgovino? Morda še kakšen naslov, kjer bi utegnili imeti adapterje? Prodaja kdo kakšen MD changer? (MDX-61, 62, 65, 66)

Hvala!

gerchy (ki spet odkriva toplo vodo) ...

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Ne avg 15, 2004 9:03 am

ce isces te in podobne adapterje, vecina monterjev pri nas dela z basic-om in dietz-om, bo pa verjetno treba narocit in pocakat
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Ne avg 15, 2004 6:50 pm

Naroci se pa kje? :wink:
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov